Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: INNA - Me Gusta

INNA lansează "Me Gusta", piesă compusă integral de artistă și prima de pe albumul în limba spaniolă pe care cântăreața îl va prezenta publicului anul acesta.

Piesa "Me Gusta" este scrisă integral de artistă în limba spaniolă și produsă de David Ciente, producătorul alături de care INNA a mai colaborat pentru hit-urile "Gimme Gimme" și "Ruleta".

Videoclipul melodiei a fost filmat în București și în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat până acum pentru "Yalla", "Ruleta", "Good Time".

"Sunt bucuroasă că am lansat <<Me Gusta>>, o piesă foarte așteptată de fanii mei pe care am compus-o și am făcut o super echipă cu David Ciente. Sper să vă placă și să vă facă să dansați", a spus INNA.

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hit-uri ale sale, precum "Diggy Down", "Yalla" , "Bop Bop", "Ruleta" și "Caliente".

La finalul anului trecut, cântăreața a lansat albumul "Nirvana" pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și "Ruleta", "Gimme Gimme", "Nota de plată" cu The Motans, precum și piese noi: "Don’t Mind", "Dream About the Ocean" sau 'My Dreams'. Discul are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan.

INNA are în discografie albumele "Hot", "I Am The Club Rocker", "Party Never Ends" și "INNA", precum și EP-ul "Summer Days". În lista celor mai cunoscute piese ale INNEI, devenite hit-uri în întreaga lume, se regăsesc single-urile "Hot", "Sun Is Up", "Cola Song", "In Your Eyes", "More than Friends' sau "Diggy Down", artista având în portofoliu și colaborări cu artiști de top din industria muzicală internațională, precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel.

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa sau Turcia.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE