Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: INNA - Iguana

INNA alungă frigul de afară lansând o piesă exotică, "Iguana". Acesta este noul single extras de pe albumul "YO" și primește un videoclip la fel de caliente ca Mexicul vizitat de artistă recent. Va invităm să urmăriți clipul în cadrul articolului.

INNA este o prezența inedită în ceea ce pare a fi un sătuc din lumea latino-americană, în acest clip. Proaspăt poposită în mijlocul unei "fiesta" și flirtând cu amețeala pe bază de tequilla, protagonista apucă un microfon și îi face pe toți cei prezenți să își miște șoldurile.

Personajul central al clipului este chiar INNA, care împreună cu un band face show la o petrecere latină. "Iguana" este un single fresh extras de pe albumul "YO", compus integral de artistă și produs de David Ciente. Noua melodie merge pe ideea de exotism, mesaj pozitiv și empowerment, ca și ultimul release, "RA".

INNA a explicat mesajul clipului și piesei prin povestea unei fete îndrăgostite, care suferă din iubire și gelozie. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun, iar Alexandru Mureșan a fost Dop. Prima piesă de pe noul LP a fost "RA", care a ajuns deja la peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Acea creație muzicală este despre momentul în care ieși dintr-o relație toxică și câștigi încredere în ține.

Albumul "YO" a debutat prin ROC Nation, casă de discuri a lui Jay-Z, care le aduce sub aceeași umbrelă pe Rihanna, Shakira, Mariah Carey și Willow Smith. Promovând noul material discografic, INNA a particpat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca din Mexic, cântând în față a zeci de mii de fani. Muziciana a participat la Lattin Grammy Awards și a avut o sumedenie de apariții la televiziunile și radiourile din Mexic.

"YO" are 11 piese și pentru fiecare dintre ele INNA a filmat câte un videoclip cu NGM Creative. Tânăra vine după un turneu în Statele Unite și Canada, cu 9 opriri în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, Sân Francisco, Miami, Chicago și Scottsdale.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE