Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Inna - Heaven

Inna a lansat un nou single - “Heaven”, care vine însoțit de un videoclip filmat în Mauritius. Piesa conține și părți în franceză, și a fost produsă de duo-ul Play & Win, care a stat în spatele hiturilor “Hot”, “Amazing”, “Sun Is Up” și “Club Rocker”.

INNA a lansat un nou single - „Heaven”, care vine însoțit de un videoclip oficial filmat în Mauritius, în celebrul resort Shangri-La.

Regizorul și DoP-ul videoclipului este John Perez, cunoscut pentru colaborarile sale cu artiști precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga.

„Sunt foarte bucuroasă să lansez „Heaven”. Este una dintre piesele de care chiar m-am îndrăgostit la prima ascultare și pe care fanii mei o așteaptă cu nerăbdare. Este sound-ul ideal pentru vară, sper să vă bucurați de ea”, a declarat INNA.

INNA a susținut anul acesta concerte în Europa, dar și în Mexic, unde a avut turnee, concerte în fața a zeci de mii de fani, prezentă la radiouri și emisiuni. În perioada următoare, va avea concerte în Europa la festivaluri din Estonia și Finlanda, dar și în Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va cânta pe aceeași scena cu Steve Aoki și Deorro, DJ renumiți la nivel mondial.
INNA pregătește piese noi pentru fanii ei, pe care le va lansa vara aceasta.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE