Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: INNA feat. The Motans - Pentru Că

Ce poate fi mai bun pentru un început de mini-vacanţă decât un hit? INNA colaborează cu The Motans pe noua piesă "Pentru Că", iar videoclipul melodiei spune o poveste inocentă de dragoste. Regia îi aparţine lui Bogdan Păun şi vă invităm să vizionaţi videoclipul în cadrul acestui articol.

"Pentru Că" invocă "acel nu ştiu ce" care îi face pe îndrăgostiţi să simtă fluturi în stomac. INNA începe piesa cântând în faţa unor ecrane cu imagini distorsionate, amintindu-şi parcă prima iubire. Cei care privesc cu atenţie protagoniştii copilăroşi ai acestui clip o vor recunoaşte pe actriţa Ana Maria Guran, din apreciata peliculă "Lumea e a mea".

Imaginea de liceeană naivă o prinde pe actriţă, chiar şi la 2 ani după ce a jucat rolul acesta în acel film. The Motans reprezintă jumătatea masculină a acestei piese, vocea melancoliei şi angoasei, a lipsei celei dragi. Dorinţa adolescentină şi jocul tandru al tinerilor apar în ipostaze diferite în acest material vizual. Curse nebune în miez de noapte şi drama despărţirii se strecoară între cei doi.

Ea pleacă, iar el rămâne singur, doar cu amintirile primei iubiri. O poveste fără happy end, iar "Pentru Că" îmbină prima dragoste cu prima suferinţă din dragoste. E interesant să o vedem pe INNA abordând un pop melodramatic, în locul pieselor pop dance cu care ne-a obişnuit. Pe de altă parte The Motans a ajuns simbolul pieselor despre suferinţă din dragoste în ultimii ani.

"Friend Zone" este una dintre ele, ca şi foarte apreciata "August". Toamna trecută Denis Roabeş a colaborat cu INNA pe piesa "Nota de Plată", care a strâns aproape 19 milioane de vizualizări. Noua colaborare a fost foarte bine primită de fani, depăşind 500.000 de vizualizări în doar 12 ore.

INNA lansa la final de 2017 albumul "Nirvana", pe care se află single-ul cu acelaşi nume, ce a primit multiple difuzări la radio şi TV, plus terasele acestei perioade calde. Alte hituri de pe acel LP sunt "Ruleta" sau "Gimme Gimme". Sound-ul pop al acestui disc este pus pe seama colaborării cu Marco&Seba pe partea de compoziţie şi producţie.

The Motans îşi lansa primul album în luna martie, sub numele de "My Gorgeous Drama Queens". Acel album include hitul "Weekend", colaborare cu Delia care a fost desemnată piesa anului 2017, având peste 23 de milioane de vizualizări. La începutul acestei luni The Motans a plecat în turneul de promovoare a noului LP, iar această serie de concerte se va întinde pe 2 luni.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre InnaThe Motans
Videoclipuri cu InnaThe Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE