Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Inna – Fata din rândul trei

Inna a lansat videoclipul piesei “Fata din rândul trei”, care a fost publicată pe contul de YouTube al artistei săptămâna trecută, de ziua ei. Videoclipul a fost filmat în București de Bogdan Daragiu, regizor și DoP al clipurilor “Good Time”, dar și Inna – “Spre mare”, Inna – Rock the Roof Venice Beach, Dara cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams – “Fie ce-o fi”.

Piesa "Fata din rândul trei" îi oferă Innei ocazia să-și prezinte povestea în fața fanilor, să le-o cânte acelora care au nevoie de o motivație pentru îndeplinirea visurilor, atunci când acestea par imposibil de atins.

“Împărtășesc cu voi o parte din emoțiile trăite de-a lungul carierei mele prin această piesă și acest videoclip pe care ori de câte ori îl văd, îmi dau lacrimile!”, a declarat INNA

"Fata din rândul trei" a fost compusă de băieții de la The Farmers, cu care Inna a lucrat pentru piesele “Spre mare” și “P.O.H.U.I”, dar și cu Antonia pentru “Jameia” și “Hurricane”.

În perioada următoare, INNA urmează să concerteze în Rusia și Polonia. Va intra și în studio, pregătind piese noi, pe lângă cele incluse pe EP-ul “Summer Days”.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE