Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Inna – Fata din rândul trei

Inna a lansat videoclipul piesei “Fata din rândul trei”, care a fost publicată pe contul de YouTube al artistei săptămâna trecută, de ziua ei. Videoclipul a fost filmat în București de Bogdan Daragiu, regizor și DoP al clipurilor “Good Time”, dar și Inna – “Spre mare”, Inna – Rock the Roof Venice Beach, Dara cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams – “Fie ce-o fi”.

Piesa "Fata din rândul trei" îi oferă Innei ocazia să-și prezinte povestea în fața fanilor, să le-o cânte acelora care au nevoie de o motivație pentru îndeplinirea visurilor, atunci când acestea par imposibil de atins.

“Împărtășesc cu voi o parte din emoțiile trăite de-a lungul carierei mele prin această piesă și acest videoclip pe care ori de câte ori îl văd, îmi dau lacrimile!”, a declarat INNA

"Fata din rândul trei" a fost compusă de băieții de la The Farmers, cu care Inna a lucrat pentru piesele “Spre mare” și “P.O.H.U.I”, dar și cu Antonia pentru “Jameia” și “Hurricane”.

În perioada următoare, INNA urmează să concerteze în Rusia și Polonia. Va intra și în studio, pregătind piese noi, pe lângă cele incluse pe EP-ul “Summer Days”.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE