Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: INNA - Cum Ar Fi?

Inna a lansat videoclipul noului single ”Cum Ar Fi?”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Irina Rimes.

După single-ul ”Say It With Your Body”, lansat pentru fanii din online, INNA revine cu o piesă în limba română, intitulată ”Cum Ar Fi?”. Melodia este un cadou oferit publicului cu prilejul zilei sale de naștere.

”Cadoul meu pentru voi cu ocazia zilei mele de naștere: ”Cum Ar Fi?”. Vă mulțumesc pentru sprijin și afecțiune.” - INNA

Piesa ”Cum Ar Fi?” a fost compusă de artistă împreună cu  Irina Rimes, autoarea hitului ”Visele”.

“Când am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze. De altfel, pentru că această primă piesă a ieșit atât de bine și am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română. Cred că piesa “Cum ar fi?” nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decât INNA și sunt sigură că va fi primită cu căldură de publicul din România”, a declarat Irina Rimes.

Producția piesei este semnată de Alex Cotoi și Constantin Sava, producător executiv fiind DJ Sava. Pentru videoclip, Inna a colaborat cu Khaled Mokhtar, regizor cu care artista a mai lucrat la multe dintre clipurile sale, inclusiv pentru recentul hit ”Yalla”.

Anul acesta, INNA a deschis prima zi a festivalului UNTOLD. Artista a susținut un show antrenant pe scena principală a evenimentului, amenajată la Cluj Arena. Artista a fost însoțită de trupa ei și de cei 6 dansatori, precum și de Raldia, o cântăreață ce o acompaniază pe INNA în show-urile ei. În setlistul pregătit pentru UNTOLD s-au regăsit cele mai cunoscute melodii ale Innei, piese precum “Hot”, “Sun is Up”, “Diggy Down”, “Cola Song”, “Good Time”,  dar și single-uri lansate recent, cum ar fi "BOP BOP" și ”Heaven”.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE