Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: INNA - Bop Bop (feat. Eric Turner)

Inna a lansat videoclipul noii piese ”Bop Bop”. Melodia se va regăsi pe următorul album al artistei, așteptat pe piață în luna septembrie.

După mai multe zile de teasing, noul single Inna, “Bop Bop”, a fost lansat împreună cu videoclipul oficial. Melodia este înregistrată în colaborare cu Eric Turner, cântăreț și compozitor american a cărui voce poate fi auzită pe hitul ”Written in the Stars”, lansat  împreună cu Tinie Tempah în 2010.

“INNA este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înțeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieșit tare. Sunt onorat să colaborez cu INNA, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio”, a declarat Eric Turner.

Așa cum am putut intui din clipurile de promovare a piesei, ”First Listen with the Stars” - Part 1 și Part 2, “Bop Bop” este o melodie cu un sound fresh, un aer ușor retro, ceva influențe country și un beat ce te pune în mișcare încă de la primele acorduri.

“BOP BOP” mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună și energică și sper să o ascultați cu plăcere”, a spus INNA.

Piesa este compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner și Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia, “We are one” – Jennifer lopez si Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat în București, pornind de la ideea INNEI, care și-a dorit un videoclip foarte fashion și fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune si David Gal, iar DoP George Dascalescu.

Noul single Bop Bop” va fi inclus pe cel de-al 4-lea album al artistei, intitulat simplu ”Inna”. Discul este programat pentru lansare la nivel internațional pe 15 septembrie.

Tracklist ”Inna”:

 1. Too Sexy
 2. Bop Bop (feat. Eric Turner)
 3. Rendez vouz
 4. YALLA
 5. Walking On the Sun
 6. Fool Me
 7. Body and the Sun
 8. Salina Skies
 9. Sun Goes Up
 10. Devil’s Paradise
 11. Diggy Down (feat. Marian Hill)
 12. Low
 13. Tell Me
 14. Diggy Down (Piano Deluxe)
 15. Summer In December (feat. Morandi)
 16. Cola Song (Extended Mix) [feat. J Balvin]
 17. Take Me Higher
 18. Good Time (feat. Pitbull)
 19. Take Me Higher (Embody Remix)

International Edition Bonus

 1. Danse avec moi
 2. Bamborea
 3. Dance With the Rhythm
 4. Low (Acoustic Version)

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE