Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: INNA - Bad Boys

Innaa lansat online un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Bad Boys” și se regăsește pe ultimul album al artistei, pus în vânzare la finele anului trecut.

Videoclipul online pentru “Bad Boys” a fost filmat în Barcelona de Khaled Mokhtar. Piesa a fost compusă și produsă de Marco & Seba și Theea Miculescu (“Fete din Balcani” - Corina, “Ne impotrivim” - Lora, “Singuri in doi” - Peter Pop). ”Bad Boys” este inclusă pe albumul lansat de INNA la finalul anului trecut. Melodia a fost primită cu entuziasm de fanii artistei, versiunea audio de studio acumulând aproape 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Marco & Seba sunt producătorii români care au compus și produs piesele care au făcut-o cunoscută pe INNA în întreaga lume: "Hot", "Love", "Deja-Vu", "Sun Is Up", dar și cele mai recente single-uri: "BOP BOP", "Diggy Down" si "Yalla", "I Did It, Mama" de la Alexandra Stan, "Dream About My Face" de la Antonia, “Cum Ne Noi” – Delia și Carla’s Dreams, Alina Eremia – “Played You”, dar și “Hypnotized”, lansată de Akon de curând.

În perioada următoare, INNA va începe un nou turneu în Mexic, având concerte programate în Mexico City și Guadalajara.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE