Urmărește-ne în Social Media

Indila - S.O.S.

Indila revine cu un nou videoclip după ilustrarea primelor două single-uri "Dernière Danse" și "Tourner dans le vide". "S.O.S" este cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul"Mini World" care beneficiază de un clip.

Debutanta Adila Sedraïa, cunoscută sub numele de scenă Indila, a împlinit de curând 30 de ani. Anul trecut, cântăreața a atras atenția lumii întregi cu piesa "Dernière danse", iar primul ei disc a fost lansat în februarie 2014. Albumul "Mini World" a ajuns pe primul loc în Franța și Belgia, oferind până în prezent trei single-uri. Cel mai recent, "S.O.S" beneficiază de un videoclip ce iese din tiparul precedentelor. Indila transmite un mesaj de ajutor pentru a-și găsi dragostea. Cântăreața este însoțită de mai multe personaje de vârste diferite aflate în aceeași căutare.

Indila în căutarea dragostei (secvență clip S.O.S)

Indila în căutarea dragostei (secvență clip S.O.S)

Filmările au avut loc în Grecia, regia aparținânu-i lui Karim Ouaret, cel care a realizat anul trecut videoclipul "Tourner la page" al cântăreței Zaho, dominat și acesta de imagina plajelor însorite. Indila a fost în Grecia cu prilejul finalei locale The Voice, iar cele mai multe imagini din clip sunt din Chalkida.

Albumul "Mini World" a primit deja trei discuri de platină, fiind comercializat în peste 300.000 de exemplare. Indila va continua lansările de videoclipuri cu "Comme un bateau".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED