Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Indila - Love Story

Urmărește videoclipul oficial al piesei "Love Story", extrasă de Indila de pe albumul de debut: "Mini World". Piesa este compusă de Indila alături de Skalpovich, videoclipul fiind regizat de Karim Ouaret ca și în cazul celui precedent - "S.O.S.".

"Love Story" este cel de-al patrulea clip oficial lansat de Adila Sedraïa, cunoscută sub numele de scenă Indila, după "Dernière danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S". Cele patru single-uri au fost extrase de pe debutul discografic "Mini World", care s-a vândut în peste 800.000 de exemplare în întreaga lume. Indila a primit în Franța Discul de Diamant (depășind jumătate de milion de discuri vândute), celebrând cu o reeditare specială. Noua ediție a discului aduce 2 piese noi  - "Ainsi bas la vida" și "Feuille d’automne", trei trackuri bonus și un DVD filmat live.

Videoclipul, regizat tot de Karim Ouaret - ca și "S.O.S." - a fost filmat în Islanda, Indila postând într-o Regină a Zăpezii.

Anul acesta, Indila a câștigat competiția locală din Franța în cadrul MTV Europe Music Awards 2014. Artista va concerta în premieră la București pe 7 decembrie 2014, oferind 2 reprezentații - detalii concert Indila.

Citește mai multe despre Indila
Videoclipuri cu Indila
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE