Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Indila - Love Story

Urmărește videoclipul oficial al piesei "Love Story", extrasă de Indila de pe albumul de debut: "Mini World". Piesa este compusă de Indila alături de Skalpovich, videoclipul fiind regizat de Karim Ouaret ca și în cazul celui precedent - "S.O.S.".
Urmărește-ne pe

"Love Story" este cel de-al patrulea clip oficial lansat de Adila Sedraïa, cunoscută sub numele de scenă Indila, după "Dernière danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S". Cele patru single-uri au fost extrase de pe debutul discografic "Mini World", care s-a vândut în peste 800.000 de exemplare în întreaga lume. Indila a primit în Franța Discul de Diamant (depășind jumătate de milion de discuri vândute), celebrând cu o reeditare specială. Noua ediție a discului aduce 2 piese noi  - "Ainsi bas la vida" și "Feuille d’automne", trei trackuri bonus și un DVD filmat live.

Videoclipul, regizat tot de Karim Ouaret - ca și "S.O.S." - a fost filmat în Islanda, Indila postând într-o Regină a Zăpezii.

Anul acesta, Indila a câștigat competiția locală din Franța în cadrul MTV Europe Music Awards 2014. Artista va concerta în premieră la București pe 7 decembrie 2014, oferind 2 reprezentații - detalii concert Indila.

Citește mai multe despre Indila
Videoclipuri cu Indila
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE