Urmărește-ne în Social Media

Incubus - Our Love

Incubus a revenit cu un nou single, intitulat ”Our Love”. Melodia nu este inclusă încă pe niciun album, dar ar putea apărea pe noul EP ”Trust Fall (Side B)”.

După pauza dintre 2011 și 2017, Incubus pare să-și dorească un proces creativ diferit. Formația a lansat EP-ul "Trust Fall" (Side A), anunțând recent și cea de-a doua parte, Side B, ce ar putea include și noul single "Our Love". În ce privește lansarea de albume, aceste planuri rămân suspendate pentru moment.

"Nu vrem să rămânem blocați într-un studio să facem un album. Trebuie să ne adaptăm procesul, pentru că albumele în sine nu mai au impactul pe care îl aveau înainte. Încercăm să experimentăm și să explorăm ce am putea face și în același timp să nu ne luăm foarte tare în serios, ci pur și simplu să ne bucurăm de ceea ce facem", declara basistul Ben Kenny în octombrie 2019.

Pauza de 6 ani luată de formație se datorează ruperii contractului cu Epic Records. Înțelegerea cu prima lor casă de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce a făcut trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. În 2014, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records), prin intermediul căreia a fost lansat în mai 2015 EP-ul ”Trust Fall (Side A)”.

PUBLICITATE
Comentarii