Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Incubus - No Fun

După o perioadă îndelungată de concerte şi un turneu prelungit de promovare pentru ultimul album, Incubus a adunat filmările din concerte şi le prezintă publicului sub forma videoclipului "No Fun". Acesta a debutat recent şi poate fi vizionat mai jos.

"No Fun" este un single extras de pe ultimul LP al trupei, "8". Acel disc s-a bucurat de aportul celebrului DJ EDM Skrillex, care a mixat o bună parte din melodii. Clipul pune accent pe reprezentaţia plină de energie şi la bustul gol a lui Brandon Boyd, solistul formaţiei. Îi vedem pe multiple ecrane de televizoare vechi şi pe ceilalţi membri ai trupei, în mijlocul unor solo-uri.

Ultimul clip Incubus a fost "Loneliest", lansat în luna ianuarie şi având în prim plan dansatoarea Manahoa Shimokawa. De la un clip melancolic şi visător se trece la energie pură în "No Fun", genul de imn căruia îi şade bine la o competiţie de skateboarding. Incubus a început această lună cu concerte la clubul The Joint, din cadrul Hard Rock Hotel and Casino în Las Vegas.

Urmează acum un turneu în Asia, Noua Zeelandă şi Australia, după care băieţii vor reveni în State în martie. În 2017 trupa a sărbătorit 22 de ani de la debutul primului album, marcând ocazia cu LP-ul cu numărul 8 din carieră. Activ din 1991, grupul a trecut pe rând prin alternative rock, alternative metal, funk rock şi chiar nu metal.

Vânzările de albume au ajuns certificate multi platinum, iar unul dintre marile complimente făcute celor de la Incubus e faptul că stilul de a cânta al lui Brandon Boyd aduce cu al lui Mike Patton de la Faith No More.

Trupa citează de altfel Faith No More ca influenţă, împreună cu Deftones.

Citește mai multe despre Incubus
Videoclipuri cu Incubus
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE