Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
Al Di Meola
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Incubus - Loneliest

Incubus invocă sentimentul de singurătate printr-un dans lasciv în clipul "Loneliest". Piesa marchează trecerea de la rock alternativ la trip-hop a trupei, iar clipul dezvăluie o latură mai întunecată a grupului.

Anul 2017 ne-a adus albumul "8", cu melodii pline de optimism şi energie, precum hiturile "Nimble Bastard" sau "Undefeated". Incubus a avut şi o colaborare cu Skrillex, DJ care a contribuit la mixajele şi producţia noului LP. "Loneliest" se duce în zona formaţiei lui Gavin Rossdale, Bush. Este o creaţie lascivă şi lentă, meditativă şi contemplativă. Dansatorii din clip se unduiesc pe basul şi percuţia acestei piese.

O chitară molatecă se strecoară subtil spre final, 2-3 acorduri în surdină care ne amintesc de latura rock a trupei. Muzicienii au colaborat cu regizorul Julian Schratter pentru a realiza acest clip alb-negru. Accentul a fost pus pe dansatoarea Manaho Shimokawa, care aproape că pluteşte în faţa camerei, folosind un voal care îi accentuează mişcările şi senzualitatea.

Ceilalţi protagonişti din clip sunt Brandon Boyd (solist Incubus) şi Mike Einziger (chitarist). "Loneliest" este o melodie intimă, bună de cântat într-un set acustic mai degrabă decât pe o arenă plină de fani. În februarie Incubus va porni o serie de concerte la clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel and Casino în Las Vegas. Vor cânta acolo pe 2 şi 3 februarie, apoi vor începe un turneu asiatic şi se vor opri şi la antipozi.

Primăvara îi va aduce înapoi în State, cu opriri la festivalurile Carolina Rebellion şi Bottle Rock.

Citește mai multe despre Incubus
Videoclipuri cu Incubus
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE