Urmărește-ne în Social Media

Incubus - Absolution Calling

Incubus a lansat videoclipul noului single ”Absolution Calling”. Piesa este extrasă de pe noul EP al formației, ”Trust Fall (Side A)”.

După un contract cu Epic Records mai lung decât multe dintre căsnicii, Incubus a simțit nevoia unei pauze. Înțelegerea cu casa de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd, spre exemplu, a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce face trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. Anul trecut, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records) și există planuri pentru lansarea a 2 EP-uri.

„Plănuim să lansăm 2 EP-uri care să formeze un album. Sperăm să-l lansăm pe primul în februarie sau martie și pe următorul în vară”, a declarat chitaristul Mike Einziger pentru Billboard.

Primul EP, ”Trust Fall (Side A)”, are deja stabilită o dată de lansare, respectiv 24 martie. Între timp, formația a dezvăluit și videoclipul noului single „Absolution Calling”, ce beneficiază de o coregrafie atipică stilului muzical Incubus.

PUBLICITATE
Comentarii