Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Implant Pentru Refuz feat. Nick Făgădar - Sub straturi

Implant Pentru Refuz lansează în colaborare cu Nick Făgădar de la Luna Amară noul single "Sub Straturi", ”o poveste despre noi și despre tine”. Acesta este cel de-al treilea extras de pe noul album Implant Pentru Refuz, așteptat pe piață în 2019.

”Fragmente din lumea nevăzută a fierberii creative se întrețes în fața ochilor tăi. "Sub Straturi", o poveste despre noi și despre tine, despre lucrurile care ne aduc și ne țin împreună.” - Implant Pentru Refuz

Mesajul melodiei este susținut vizual de un videoclip filmat și editat de Cristian Văduva.

Anterior acestui single, Implant Pentru Refuz a lansat piesa ”Cer-Pământ”, în colaborare cu Cătălin de la Coma.

Implant Pentru Refuz, trupă fondată în Timișoara în 1995, a crescut de-a lungul timpului printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică sensibilă, dar, în același timp, plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești. Formația are la activ opt albume, a susținut numeroase concerte și a cântat în deschiderea unor trupe precum Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog sau Kultur Shock.

Implant Pentru Refuz înseamnă Octavian "Vita" Horvath (voce), Valentin "Freaky" Popescu (chitară), Răzvan "Meshu" Nicov (chitară), Czifrak "Pista" Ștefan (bass), Alexandru Hera (tobe).

Citește mai multe despre Implant Pentru RefuzNick Fagadar
Videoclipuri cu Implant Pentru RefuzNick Fagadar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE