Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Imagine Dragons - I Bet My Life

Imagine Dragons a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album al formației, “Smoke + Mirrors”. Piesa promovată se numește "I Bet My Life", iar pentru clip formația a colaborat cu regizorul Jodeb și actorul Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2, Chronicle).

După un turneu de promovare a albumului de debutNight Visions” , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit în aprilie 2014 în studioul de înregistrări. Formația lucrează de atunci la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

Discul a prins între timp contur, formația dezvăluind recent primul single de pe acest nou material. Piesa se numește "I Bet My Life" și poate fi achiziționată deja de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Titlul celui de-al doilea album Imagine Dragons este “Smoke + Mirrors” și este așteptat pe piață pe 17 februarie 2015. Coperta discului a fost recent dezvăluită, precum și titlurile a 6 piese ce vor fi incluse pe acest album.

Piese confirmate pe albumul “Smoke + Mirrors” - Imagine Dragons:

  • Gold
  • I Bet My Life
  • I’m So Sorry
  • Polaroid
  • Shots
  • Summer
Imagine Dragons - ”Smoke + Mirrors” (copertă album)

Imagine Dragons - ”Smoke + Mirrors” (copertă album)

În iunie 2014, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a primit premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au reușit să compună muzică de impact. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Videoclipuri cu Imagine Dragons
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE