Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Ilinca x Cleopatra Stratan - Vara asta (pe Tik Tok)

Ilinca Băcilă și Cleopatra Stratan au lansat prima lor colaborare, piesa "Vara asta", prin care ne invită să dansăm pe Tik Tok. Un remake al hitului "Mergem la mare", lansat de trupa Candy, "Vara asta (pe Tik Tok)" poartă amprenta anului pandemic 2020, când distracția s-a mutat din offline în online.

Piesa "Vara asta (pe Tik Tok)" face parte dintr-un proiect retro, inspirat din hiturile anilor 2000. Ilinca și Cleopatra au făcut tot ce le-a trecut prin cap și au colaborat pentru muzică și versuri cu Laurențiu Duță, Mihai Cătălin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu și Răzvan Dediu.

"«Vara asta (pe Tik Tok)» este o piesă fresh și cool, iar faptul că eu și Cleopatra suntem tinere și pline de energie pozitivă completează starea piesei perfect. Am cunoscut-o pe Cleo abia în ziua filmării videoclipului și ne-am înțeles de minune de la început. Am avut o chimie instantă și ne-am distrat filmând toate cadrele împreună. Mă bucur în primul rând că am câștigat o nouă prietenă și pentru că avem această piesă împreună, care sper să vă dea și vouă același vibe fun pe care mi-l dă mie. Și stați aproape, pentru că mai urmează și alte piese din proiectul #retro", mărturisește Ilinca Băcilă.

Cleopatra Stratan : "Piesa îmi dă un vibe foarte pozitiv"

"Colaborarea cu Ilinca a apărut spontan, am primit piesa și câteva zile mai târziu am înregistrat-o, apoi am filmat clipul în București cu regizorul Alex Ceaușu. M-am distrat la filmări, a fost fun. Piesa îmi dă un vibe foarte pozitiv și plin de viață și mă bucur tare mult că am colaborat cu Ilinca, e o fată minunată și sper să nu fie ultimul feat împreună", adaugă Cleopatra Stratan.

La începutul anului 2017, Ilinca Băcilă a început colaborarea cu Alex Florea pentru single-ul "Yodel It!". Piesa a fost compusă de Mihai Alexandru și Alexa Niculae și a cucerit publicul și juriul la Selecția Națională Eurovision 2017. Cei doi au reprezentat România în marea finala Eurovision Song Contest de la Kiev, plasându-se pe poziția a șaptea.

Născută în Republica Moldova, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hitul "Ghiță" s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. După o pauză de câțiva ani, în iunie 2018 Cleo a revenit cu piesa "Te las cu inima", o poveste ce o prezintă pe artistă într-o altă lumină: deși trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul "Ghita", ea nu mai este fetița cu ochelari și codite, ci o adevărată domnișoară. Au urmat piese ca "Pupă-mă", "Chocolata" și "La ușa mea".

Citește mai multe despre Cleopatra StratanIlinca Băcilă
Videoclipuri cu Cleopatra StratanIlinca Băcilă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE