Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Ilinca - Nu acum

Ilinca Băcilă, câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision 2017, a lansat cel de-al treilea single și videoclip din carieră, “Nu acum”. Muzica este compusă de Cătalin Tamazlicaru, iar versurile sunt scrise de Irina Rimes.

Videoclipul piesei ”Nu acum” este regizat de Dan Petcan și redă în imagini povestea timidă de iubire a doi îndrăgostiți.

“De prima oară de când am auzit piesa «Nu acum», am știut că este pentru mine. În primul rând vocal și apoi ca vibe. Îi mulțumesc Irinei Rimes că mi-a încredințat-o și sunt foarte mândră să o cânt. Sper ca oamenii să se regăsească. Cel mai tare lucru la filmări a fost faptul că am avut ocazia să filmez alături de cel mai bun prieten al meu, Miko, care este alături de mine în orice situație”, declară Ilinca.

La începutul anului 2017, Ilinca Băcilă a început colaborarea cu Alex Florea înregistrând single-ul "Yodel It!". Piesa a fost compusă de Mihai Alexandru și Alexa Niculae și a cucerit publicul și juriul la Selecția Națională Eurovision 2017. Cei doi au reprezentat România în marea finala Eurovision Song Contest de la Kiev, plasându-se pe poziția a șaptea.

În mai 2017, Ilinca a lansat primul single din cariera solo, cu videoclip – “Amici”. Artista face parte și din proiectul MCulture by Damian Draghici, unde cântă piesa “Prințișorul meu”.

Citește mai multe despre Ilinca Băcilă
Videoclipuri cu Ilinca Băcilă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE