Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Iggy Azalea - Savior ft. Quavo

La o lună după ce a lansat piesa "Savior", Iggy Azalea ne prezintă un videoclip oficial al colaborării sale cu rapperul Quavo de la Migos. Melodia este extrasă de pe albumul "Surviving the Summer", care va sosi în lunile următoare. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Iggy Azalea invocă imaginea inocenţei într-o biserică în videoclipul "Savior". Artista intră lent în acest loc de reculegere şi venerare, îmbrăcată într-o rochie neagră ce aminteşte de filmul "Black Swan". Protagonista poartă un halou în jurul capului şi un voal negru şi lung. În contrast cu tenul său alb, Iggy are un ruj negru care fură privirile.

Trandafiri înflăcăraţi şi o figură misterioasă într-o mantie aduc întunericul drept antiteză la divinitate. Alte figuri pline de pietate apar cu un halou galben sau alb în jurul capului, în camera de spovedanie sau în băncile bisericii. Regia acestui material vizual îi aparţine lui Colin Tilley. Începutul piesei include un sample arhi cunoscut din celebra piesa "All Around the World" a Lisei Stanfield. De-a lungul ultimelor decenii multipli rapperi au folosit acel refren pentru remixuri sau negative de piese.

Iggy a început anul 2018 cu schimbări mari în cariera sa. Întâi a trecut de la Def Jam Recordinds la Island Recordings, schimbând casa de discuri. Apoi a schimbat numele discului la care lucra de 2 ani din "Digital Distortion" în "Surviving the Summer". Au trecut 4 ani de când Iggy Azalea a lansat un LP, acela fiind "The New Classic" din 2014.

De atunci au sosit single-uri precum "Team", viralul "Mo Bounce" sau "Switch". Quavo, unul dintre rapperii de la Migos a colaborat în ultima vreme cu Nicky Minaj, Major Lazer şi Travis Scott.

Citește mai multe despre Iggy AzaleaQuavo
Videoclipuri cu Iggy AzaleaQuavo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE