Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Videoclip oficial: Iggy Azalea ft. Rita Ora - Black Widow

Iggy Azalea și Rita Ora au lansat videoclipul piesei "Black Widow", ce se regăsește pe albumul "The New Classic". Regizat de Director X și Iggy Azalea, clipul este inspirat de bijuteria cinematografică a lui Quentin Tarantino, "Kill Bill". Actorii Michael Madsen și Paul Sorvino intră în pielea unor personaje cheie pentru relatarea poveștii din videoclip.

După un record înregistrat cu single-ul "Fancy", ce a staționat pe prima poziție 7 săptămâni la rând în topul american Billboard, Iggy Azalea continuă promovarea albumului de debut "The New Classic" printr-o colaborare de efect. "Black Widow", piesa lansată în iulie în colaborare cu Rita Ora, se află deja în Top 20 U.S. Billboard Hot 100, videoclipul recent lansat urmând a propulsa melodia și mai sus în acest clasament.

Inițial, "Black Widow" a fost înregistrată de Katy Perry pentru ultimul ei album, "Prism", însă în final nu a mai ajuns în tracklist. Katy i-a trimis atunci demo-ul lui Iggy Azalea, artista australiană hotărând să păstreze melodia și să o includă pe albumul ei de debut.

Tracklist "The New Classic" - Iggy Azalea

 1. "Walk the Line"
 2. "Don't Need Y'all"
 3. "100" (featuring Watch The Duck)
 4. "Change Your Life" (featuring T.I.)
 5. "Fancy" (featuring Charli XCX)
 6. "New Bitch"
 7. "Work"
 8. "Impossible Is Nothing"
 9. "Goddess"
 10. "Black Widow" (featuring Rita Ora)
 11. "Lady Patra" (featuring Mavado)
 12. "Fuck Love"

Citește mai multe despre Iggy AzaleaRita Ora
Videoclipuri cu Iggy AzaleaRita Ora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE