Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Iggy Azalea - Mo Bounce

Iggy Azalea tocmai a lansat un videoclip pentru piesa "Mo Bounce", care readuce twerkingul în actualitate. Artista vine după despărţirea de logodnicul Nick Young şi probleme cu casa de discuri a lui T.I, Grand Hustle. Noul clip e regizat de Lil Internet şi e plin de dansuri senzuale.

"Mo Bounce" e clar un imn de club, dansabil şi cu bas puternic. Are versuri simple şi catchy, care îndeamnă la dans, mai bine zis la twerking. Iggy Azalea ar fi perfecţionat dansul popularizat de Miley Cirus în videoclipurile sale. Lil Internet e responsabil cu vizualul noului clip, el având experienţa videoclipurlor "Express Yourself" de la Diplo şi "No Angel" al lui Beyonce.

Filmările pentru această producţie au avut loc în Hong Kong şi includ atât dansatori profesionişti, cât şi copii îmbrăcaţi foarte cool. Între secvenţe de twerking pe străzi secundare vedem şi maşini tunate şi băieţi răi asiatici tatuaţi. Iggy are o secţiune în care inventează un soi de dans twerk orizontal, pe care şi Nicki Minaj l-ar invidia.

A trecut un an de la data când trebuia să apară cel mai nou album al cântăreţei de 26 de ani, dar schimbările din viaţa personală au dus la amânare. Între timp artistă a lansat single-ul "Can't Lose" la începutul acestei luni. Discul din 2016 ar fi fost recompus, pentru a reflecta perioada întunecată din viaţa lui Iggy.

"Mo Bounce" este produs de către The Stereotypes şi co-scris cu Kev Nish de la Far East Movement.

Citește mai multe despre Iggy Azalea
Videoclipuri cu Iggy Azalea
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE