Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Videoclip oficial: Iggy Azalea - Mo Bounce

Iggy Azalea tocmai a lansat un videoclip pentru piesa "Mo Bounce", care readuce twerkingul în actualitate. Artista vine după despărţirea de logodnicul Nick Young şi probleme cu casa de discuri a lui T.I, Grand Hustle. Noul clip e regizat de Lil Internet şi e plin de dansuri senzuale.

"Mo Bounce" e clar un imn de club, dansabil şi cu bas puternic. Are versuri simple şi catchy, care îndeamnă la dans, mai bine zis la twerking. Iggy Azalea ar fi perfecţionat dansul popularizat de Miley Cirus în videoclipurile sale. Lil Internet e responsabil cu vizualul noului clip, el având experienţa videoclipurlor "Express Yourself" de la Diplo şi "No Angel" al lui Beyonce.

Filmările pentru această producţie au avut loc în Hong Kong şi includ atât dansatori profesionişti, cât şi copii îmbrăcaţi foarte cool. Între secvenţe de twerking pe străzi secundare vedem şi maşini tunate şi băieţi răi asiatici tatuaţi. Iggy are o secţiune în care inventează un soi de dans twerk orizontal, pe care şi Nicki Minaj l-ar invidia.

A trecut un an de la data când trebuia să apară cel mai nou album al cântăreţei de 26 de ani, dar schimbările din viaţa personală au dus la amânare. Între timp artistă a lansat single-ul "Can't Lose" la începutul acestei luni. Discul din 2016 ar fi fost recompus, pentru a reflecta perioada întunecată din viaţa lui Iggy.

"Mo Bounce" este produs de către The Stereotypes şi co-scris cu Kev Nish de la Far East Movement.

Citește mai multe despre Iggy Azalea
Videoclipuri cu Iggy Azalea
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE