Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Iggy Azalea - Kream ft. Tyga

Iggy Azalea dă replica celui mai nou clip Nicky Minaj prin lansarea propriului material video senzual, "Kream". Piesa este o colaborare cu rapperul Tyga şi include un vizual psihedelic, cu multe neoane flashy. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Kream" este o scuză perfectă pentru ca Iggy Azalea să facă twerking, împreună cu dansatoarele sale. Toate acestea pe un fundal de club de striptease plin de lumin stroboscopice. Un sintetizor subtil aliniat perfect peste un bas bombastic completează acest vizual.

Pe lângă twerkingul clasic, dansatoarele fac acrobaţii complicate la bară şi contestă gravitaţia cu dansuri pe verticală sau orizontală. Rap neo gangsta pursânge, piesa abundă de versuri simple despre "cash" şi "ass", în vreme ce Tyga recită frenetic "Get it, get, get it". Spre finalul piesei Tyga complică puţin versurile, cu throwback-uri spre Ice Cube, Bella Hadid şi alte celebrităţi.

"Kream" este o producţie marca Mike WiLL Made-It şi Ronny J, single-ul debutând săptămâna trecută. Rapperul australian le aminteşte haterilor cine este, etalându-şi un cuptor plin cu bancnote şi un gazon plin de domnişoare sexy. Acest single promovează viitorul EP cu 6 piese al lui Iggy, "Survive the summer", care va sosi pe 3 august.

Dacă veţi asculta cu atenţie această melodie veţi recunoaşte chiar un sample de la Wu Tang Clan. Cu câteva luni în urmă tabloidele scriau despre o posibilă relaţie dintre Tyga şi Iggy Azalea, când au fost văzuţi în ipostaze intime la festivalul Coachella. Cei doi rapperi se îmbrăţişau şi ţineau de mână în multiple fotografii.

Pe Iggy am văzut-o în postura de figură sfântă în clipul "Savior" la început de an. Piesa era o colaborare cu Quavo de la Migos. În urmă cu un an muziciana de la antipozi lansa un EP cu remixuri ale hitului "Switch". Ultimii ani au fost dificili pentru tânără, care s-a despărţit de logodnicul Nick Young şi a avut probleme cu casa de discuri.

Iggy Azalea, pe numele său real Amethyst Amelia Kelly este o artistă hip-hop din Australia, care s-a mutat în SUA la 16 ani pentru a îşi dezvolta cariera. Numele său de scenă vine de la masculinul "Egnatius" şi este inspirat de numele câinelui său, dar şi al străzii pe care a locuit.

Citește mai multe despre Iggy AzaleaTyga
Videoclipuri cu Iggy AzaleaTyga
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE