Urmărește-ne în Social Media

Iced Earth - Black Flag

Iced Earth invocă experienţa piraterească de acum sute de ani în clipul piesei "Black Flag". Cu un scenariu extras parcă din filmele "Piraţii din Caraibe", clipul poate fi urmărit mai jos.

Metaliştii din Tampa, Florida preiau rolul corsarilor de pe cele 7 mări şi evident se luptă cu imperiul colonial. Doar că o fac în straie moderne de rockeri şi nu în ţinutele de piraţi pe care le ştim de la Jack Sparrow. Iced Earth oscilează pe "Black Flag" între secţiuni de imn cu vocalize lungi şi porţiuni clasice power metal, bune de headbanging. Avem şi un căpitan carismatic în clip, gata să se lupte cu corăbiile reginei.

Când intră în acţiune solo-ul de la mijlocul piesei apare şi momentul dramatic al bătăliei. Căpitanul îşi pierde iubita şi imperialiştii cad seceraţi de plumbi şi baionete. Acest single este extras de pe cel mai nou album al trupei, "Incorruptible", iar videoclipul este realizat de către iCODE din Serbia. Cel mai nou LP al americanilor a debutat pe 16 iunie prin Century Media şi va fi promovat printr-un turneu nord american care va debuta în februarie 2018.

Trupa va avea pe scenă alături grupurile Sanctuary şi Kill Ritual. Compozitorul şi chitaristul Iced Earth, Jon Schaffer a declarat următoarele despre noul disc:

În ce priveşte "Incorruptible" faţă de precedentele discuri, fiecare e de sine stătător, dar am o senzaţie instinctuală puternică despre acest LP. La fel cred şi colegii de trupă, că avem ceva special aici. L-aş pune în aceeaşi ligă cu "The Dark Saga" (1996)m "Something Wicked This Way Comes" (1998) şi "Dystopia" (2011).

E ceva cu adevărat special. Ştiu că toţi muzicienii spun asta, dar e ceva deosebit aici, e cool. Toţi suntem încântaţi de release.

Iced Earth s-a aflat într-o pauză de concerte şi turnee din 2015, din cauza unei operaţii cervicale suferite de Schaffer. Am avut totuşi ocazia să îi vedem în 2014 în Silver Church, pentru o serie de piese live de pe albumul "Plagues of Babylon".

PUBLICITATE
Comentarii