Urmărește-ne în Social Media

IAN - FOLCLOR

Cel mai popular trapper al momentului din România, Ian a lansat piesa şi videoclipul "Folclor" la doar câteva zile după ce podcast-ul său a ajuns în Trending. Melodia a primit şi un videoclip ce pare a combina estetica lui "Chernobyl" cu a lui "Casa de Papel".

În ultima vreme fanii trap din România s-au coalizat în jurul unui canal de YouTube, cel oficial BEACH, PLEASE! Festival. El este doldora de momente de la festivalul de la începutul verii, dar şi de track-uri unor tineri artişti ca YNY Sebi, Gheboasa, Azteca, PRNY, Rava şi MGK666. IAN pare să fie totuşi cea mai mare atracţie, după un număr de senzaţia la Summer Well în 2021 şi după un an de teasere cu privire la un nou album.

Recent artistul şi-a curăţat pagina de Instagram, semn că pregăteşte ceva nou, poate mult aşteptatul succesor pentru albumul "Slayer", "Slayer II". Ce e drept la început an trapperul a lansat pe 20 februarie LP-ul "Voodoo", care primise foarte multe teasere şi hype. Are 19 piese şi e rodul a 3 ani de lucru. Fanii lui IAN erau atât de intrigaţi de noul LP, încât au adunat de-a lungul timpului toate pisele leak-uite ale artistului şi au creat o versiune fan-made de "Voodoo", ce avea să ajungă pe platformele de streaming şi să urce pe locul întâi în România. A stat acolo o săptămână şi a fost dat jos chiar de artist.

Varianta "legit de "Voodoo" conţine doar 2 colaborări, cu Oscar şi Aerozen, iar "Folclor" nu este un single de pe album, ci unul complet nou şi diferit. Videoclipul îl prezintă pe muzician înconjurat de inamici cu pistoale şi cu lasere verzi. Este înconjurat de oameni cu măşti de gaze şi aceste imagini sunt alternate cu filmări din concerte, mai precis din show-ul lui IAN de la Beach Please 2022. Revenind puţin la podcastul cu IAN de pe 22 august, acesta a durat 2 ore şi 30 de minute, enorm pentru un om aşa scump la vorba ca trapperul.

A avut chiar aluzii la o împăcare cu Azteca şi o refacere a Occult Records. A fost un Ian mai lucid şi mai matur decât de obicei, poate începutul unei noi etape a carierei sale.

Comentarii