Urmărește-ne în Social Media

IAMX - Stardust

IAMX anunţase colaborarea cu Kat Von D pe noul album încă de la mijlocul anului trecut, iar aceasta se materializează în noul clip "Stardust". Piesa extrasă de pe albumul lansat luna trecută primeşte un clip ca o prezentare de modă alternatiă-gothică, pe care o puteţi urmări mai jos.

Kat Von D, Chris Corner şi ceilalţi membri ai grupului IAMX apar pe piedestaluri rotative acoperiţi de lumini stroboscopice. Machiajele glam şi goth abundă, iar Kat Von D e cu siguranţă responsabilă de o parte din ele, având propria linie de cosmetice. "Stardust" este primul videoclip al unei piese de pe albumul "Alive In New Light". În schimb am mai putut asculta până acum single-uri de pe LP, precum cel titular, dar şi "Mile Deep Hollow".

După un album "Metanoia" despre revenirea după ani lungi de insomnie, Chris Corner şi ai lui şi-au găsit energia pentru a fi optimişti şi a cânta despre ascensiune pe noul disc. Sintetizatoarele şi vocalizele lungi trademark au rămas la fel de prezente în melodiile grupului. Pe acest single nou o auzim şi pe Kat Von D cântând, cu o voce cristalină care contrastează oarecum cu imaginea sa dură, construită în special ca realizator de tatuaje.

Kat nu e la prima aventură în lumea muzicală, înregistrând piese cu formaţia finlandeză The 69 Eyes, dar şi cu Prayers şi chiar cu Dave Grohl şi Danny Lohner.

IAMX vine după un an 2017 în care a lansat albumul instrumental electronic "Unfall", iar Chris Corner a discutat despre posibilitatea reunirii fostei sale trupe Sneaker Pimps. IAMX a cântat în România la Club Control în 2016, unde am putut auzi hituri ca "I Am Terrified", "Mercy" sau "Spit It Out".

PUBLICITATE
Comentarii