Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Videoclip oficial: IAMX - Alive In New Light (Live In Los Angeles)

Fanii IAMX au primit un veritabil cadou de Thanksgiving în acest weekend. Grupul lui Chris Corner a făcut public un videoclip nou pentru piesa "Alive In New Light", care adună secvenţe din reprezentaţiile artistului în Los Angeles. Vă invităm să urmăriţi noul clip în articol.

"Alive In New Light (Live In Los Angeles)" are cinematografia şi valoarea artistică a unui scurt metraj. E ştiut faptul că Chris Corner a cochetat cu regia şi a orchestrat efectele vizuale pe ultimele clipuri ale formaţiei. Noul clip începe cu machiajul şi pregătirile pentru concert şi o vedem şi pe Kat Von D, care a apărut pe ultimul LP al acestei trupe.

Odată cu lansarea videoclipului, IAMX a organizat o sesiune de live chat YouTube cu fanii pe 24 septembrie. Cu această ocazie iubitorii de IAMX au putut afla planurile artistului pentru anul viitor şi viziunea din spatele noii creaţii video. Pentru Chris Corner "Alive In New Light" nu este doar numele ultimului său LP şi al acestui single. E vorba despre renaştere şi reinventare, sub soarele torid din Los Angeles.

După lupta cu insomnia, depresia şi abuzuri de substanţe în întunecimea Berlinului, Chris s-a refugiat în SUA pentru o doză sănătoasă de vitamina D. Nu şi-a pierdut din "edge", ba chiar a fost prolific, între albumul electronic "Unfall" de anul trecut şi cel din acest an. Ca să nu mai spunem că a fost văzut în studio cu foşti colegi de la Sneaker Pimps, iar fanii încă visează la o reuniune.

De pe discul din 2018 am putut asculta single-urile "Mile Deep Hollow", "Stardust" şi "Alive In New Light". IAMX pleacă într-un turneu global în 2019 care va include şi două opriri în România. Veţi putea asculta hituri precum "I Am Terrified" sau "Happiness" la Cluj pe 13 februrie, la clubul Form Space. Apoi urmează concertul de la Bucureşti pe 15 februarie, în clubul Quantic.

IAMX este proiectul muzical solo al lui Chris Corner, fost membru al Sneaker Pimps. Trupa are 8 albume la activ, a fost fondată în anul 2004 la Londra şi este un proiect muzical independent, care şi-a finanţat ultimele albume prin crowdfunding. Pe lângă aspectul muzical, artiştii se ocupă şi de vestimentaţie, arta vizuală de la concerte, videoclipuri şi adăugă elemente de burlesc în reprezentaţii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre IAMX
Videoclipuri cu IAMX
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE