Urmărește-ne în Social Media

HVNDS x Macanache - Sifon (NSFW)

HVDNS şi Macanache au lansat poate cea mai catchy piesă rap-rock a toamnei, "Sifon". S-a auzit live pentru prima dată în cadrul concertului HVNDS de pe 5 noiembrie 2023, din Quantic, iar videoclipul se vede chiar aici.

HVNDS a virat serios spre hip-hop şi trap-metal pe noul album. "Sintetic", care teoretic trebuia lansat pe 5 noiembrie, practic mai trebuie finisat puţin. "Sifon" este single-ul principal de pe acest LP şi îl vede pe Macanache atacând turnătorii ceva mai dur. HVNDS continuă să facă versuri pe tema street cred-ului şi a faptului că nu "sifonează la gardă".

Au avut şi versuri pe alte piese despre faptul că folosesc microfoane doar în concert şi turneu. Videoclipul adoptă stilul clipurilor rock-rap de la începutul milenului, din perioada când MTV era încă relevant. Macanache apare cu un look şi o atitudine mai gangsta, poate şi mai "crudă" decât cea etalată pe colaborarea recentă cu Killa Fonic, "Bani Mulţi".

Pe noul album HVNDS, "Sintetic" avem şi surprize, precum colaborarea cu Delia pe o piesă ceva mai romantică. Practic Delia le întoarce favoarea celor de la HVNDS, după ce şi ei au apărut pe piesa ei hit "SKDNL". Pe acelaşi LP nou mai auzim şi colaborări cu Şatra Benz, cu YDK (membru nou Şatra Benz) şi cu alţi rapperi şi trapperi consacraţi.

La concertul de pe 5 noiembrie s-au auzit live hituri HVNDS precum "Cocktail Molotov", unde Super Ed de la Şatra ne-a arătat de ce îşi zice "Jonathan Davis din Berceni". Grupul cu Iustin la voce creşte, evoluează şi rămâne prolific şi e lesne de înţeles cât de popular e când ne gândim că piesa "În Lipsa Ta" e pe buzele tuturor adolescenţilor. A fost cea mai ascultată pe Spotify în România în 2022 (zeci de milioane de stream-uri). Colaborarea cu Rava nu a fost singura, artiştii au lucrat împreună şi pe hitul "Vin Viu Plec Mort", pe care apare şi Killa Fonic.

Piesa a fost făcută mare de apariţia pe genericul filmului "Teambuilding", comedia cu Bromania şi Micutzu care a atins recorduri de box office pe final de 2022.

Comentarii

Concerte & turnee

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky se numără printre artiștii adăugați în lineup-ul Massif 2024

Festivalul Massif a anunțat noi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Publicat

pe

Ian la Massif 2023 in Poiana Brasov

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. Primului val de artiști anunțat la sfârșitul anului trecut i se adaugă acum alte nume celebre din industria muzicală. Este vorba despre Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum "Time", "End Credits" sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, "All goes Wrong". Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, muzicienii au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat la nivel internațional.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală "Age of Emotions" în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hit-ul "Feel", în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul "Game of Thrones" sau cu piesa "Save Me" alături de artista româncă Eneli.

De la nominalizarea la categoria "Best Upcoming Producer", la Drum & Bass Arena Awards, în doar câteva luni de la prima sa lansare în 2010, până la a primi onoarea de a fi ales ambasador muzical al echipei olimpice belgiene și a primi în 2015 Premiul Cultural Flemish pentru muzică, devenind primul DJ și producător care primește această recunoaștere, Netsky continuă să urce fără piedici în clasamentul internațional.

Valeron este recunoscut ca fiind cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, aducând un plus de savoare scenei muzicale locale prin melodiile lui deep house și electronic. A devenit fondatorul casei de producție Bercana Music și a lansat două albume, "Amare" și "Aigaio". Ceea ce face Valeron special este modul în care îmbină instrumentele tradiționale grecești cu ritmurile electronice. Prin contribuțiile sale, Valeron aduce un suflu proaspăt și inovator în peisajul muzical din Mykonos, creând o legătură unică între tradiția grecească și sunetele moderne electronice.

Prețuri abonamente Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri cuprinse între 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Sunt disponibile și bilete pe zi, la prețul de 27 de euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare