Urmărește-ne în Social Media

Hurts - Wish

Hurts a lansat videoclipul noului single ”Wish”. Vizualul a fost regizat de Bryan Adams, muzicianul întorcându-i astfel favoarea lui Theo Hutchcraft de a apărea în cel mai recent clip al său, ”Brand New Day”.

Wish” este noul single Hurts extras de pe albumul ”Surrender”. Piesa vine acompaniată de un videoclip alb-negru în regia lui Bryan Adams. Colaborarea cu muzicianul nu este una surprinzătoare, recent Theo Hutchcraft apărând alături de Helena Bonham Carter în clipul lui Adams, ”Brand New Day”.

Noul album ”Surrender” conține 10 piese noi în varianta standard și 13 în versiunea deluxe. Discul a fost produs de Stuart Price și Ariel Rechtshaid și a fost lansat pe 6 octombrie 2015, prin intermediul Major Label și Sony Music.

Hurts -" Surrender"

Hurts a luat ființă în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat oficial primul său single „Better Than Love” și astfel au început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut „Happiness” a fost lansat oficial pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități. În luna martie 2013, trupa a lansat albumul secund, intitulat „Exile”.

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică, dovadă fiind fanii ce vin mereu în număr mare la concerte. Acest entuziasm de a vedea formația live s-a simțit și în cadrul celor 3 show-uri susținute în România. Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost Sold Out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012, ultimul, cel din octombrie 2013, având loc la Romexpo.

Comentarii