Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Hurts - Beautiful Ones

Duo-ul britanic synthpop Hurts revine în 2017 cu piesa "Beautiful Ones", cu mesaj puternic pro-diversitate. Melodia primeşte un videoclip care încurajează acceptarea celor diferiţi şi acceptatea fluidităţii sexelor din ziua de azi.

Individualitatea celor trans şi gay e sărbătorită prin acest videoclip. "Beautiful Ones" este prima melodie lansată de băieţii din Manchester din 2015 încoace. Atunci ei prezentau albumul "Surrender", al treilea LP din carieră. Noul single alternează secţiunile catchy pentru ringul de dans cu cele rock şi crescendo-uri pe bază de solo-uri de chitară.

Sunetul euro-synthpop rămâne totuşi neatins. Personajul principal al clipului este hărţuit pentru diversitatea sa şi pentru că apare în club îmbrăcat în femeie. La final bărbatul este acceptat aşa cum este, de către cei din club. Povestea este spusă invers, începând cu abuzul bărbatului îmbracat în rochie şi încheind cu distracţia din club. Protagonist în video e chiar unul dintre artiştii Hurts.

Grupul ar lucra la al patrulea album între timp, după ce au avut o colaborare cu The Courtneers pe piesa "Modern Love" recent. Duo-ul e activ din anul 2009, cu primele două albume ajungând în top 10 în Marea Britanie, Germania şi Austria.

Trupa ne-a vizitat la Summer Well 2016, revenind la Domeniul Stirbey după 3 ani şi fiind headliner în seara de 13 august. Britanicii revin în România în acest an, la festivalul UNTOLD 2017, alături de Ellie Goulding şi Tinie Tempah.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Hurts
Videoclipuri cu Hurts
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE