Urmărește-ne în Social Media

Hurts - All I Have To Give

Hurts le prezintă fanilor o nouă melodie extrasă de pe proaspătul album. "All I Have To Give" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

După lansările anterioare - "Redemption""Voices", "Suffer" și "Somebody", Hurts a revenit în atenția publicului cu o nouă piesă. Intitulată "All I Have To Give", melodia păstrează aceeași tematică profundă ce construiește noul material discografic. Dacă până acum Hurts a vorbit despre iertare, alinare sau depășirea unei relații toxice, în "All I Have To Give" duo-ul abordează importanța autoanalizei.

Cel de-al cincilea album se intitulează "Faith" și a fost lansat pe 4 septembrie. În ceea ce privește noul album, Theo Hutchcraft a spus următoarele:

"Când am început să lucrăm la album, am știut că vrem să dăm totul. Am decis să ne confruntăm demonii, să scoatem la iveală durerea și să v-o arătăm vouă. A fost dificil, uneori imposibil, dar de îndată ce [albumul] a început să se alcătuiască, nu ne-am mai putut opri. Știam că facem ceva special. Ceva de care aveam să fim extrem de mândri".

Tracklist Faith:

 1. Voices
 2. Suffer
 3. Fractured
 4. Slave To Your Love
 5. All I Have To Give
 6. Liar
 7. Somebody
 8. Numb
 9. Redemption
 10. White Horses
 11. Darkest Hour

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică. A luat naștere în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și a producătorului Adam Anderson. De atunci până în prezent, grupul a cucerit inimile publicului, având numeroși fani și în România.

Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost sold out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, și unul la Summer Well 2016 (Vezi galeria de poze cu Hurts la Summer Well 2016). Trupa a revenit în România în 2017, pentru a concerta la UNTOLD Festival, cel mai recent concert având loc în 2018, în cadrul iMapp Bucharest.

Comentarii