Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: HUMAN - Inimi Sincronizate

Proiectul Human a lansat videoclipul noului single ”Inimi Sincronizate”. Vizualul a fost regizat de SAN, filmările având loc pe litoralul Mării Negre.

După primul single, lansat în două variante (română și engleză) - "Aripi de sticlă"/"Radioactive" , care a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube, proiectul Human lansează cel de-al doilea single - "Inimi sincronizate". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de SAN și filmat pe litoralul Mării Negre.

"Să-ți sincronizezi inima cu cei pe care-i iubești, e ideal! O piesă cu o identitate puternică, pe care o voi putea asculta și peste ani. A fost prima piesă care a fost compusă într-o manieră mai neobișnuită, înregistrarea vocii s-a făcut doar pe un beat fără armonie, după care am căutat acorduri la pian să se potrivească cu linia, ulterior a venit și solo-ul pe care l-am înregistrat din prima, l-am lăsat natural și fără efecte", a declarat Human.

Fără filtre, piesa “Inimi sincronizate" este transpunerea sentimentelor într-un mod onest, pe o linie melodica inedită, întreaga poveste având loc într-un spațiu idilic.

Cu un stil inedit și un sound melancolic, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit până acum, dar care vorbesc aceeași limbă – muzica. Human este o extensie a noastră, latura umană a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

Citește mai multe despre Human
Videoclipuri cu Human
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE