Urmărește-ne în Social Media

Human - Connected

Human a lansat variantă în engleză a piesei „Inimi Sincronizate”, cu un videoclip și o linie melodică inedită, asemeni poveștii care are loc într-un spațiu idilic. Noul material este disponibil în articol.

Așa cum ne-a obișnuit la primul single, lansat în 2 variante - limba engleză și limba română, proiectul Human lansează acum și varianta în limba engleză a celui de-al doilea single, „Inimi Sincronizate”, lansat de curând.

„Connected” a fost compusă de către aceeași echipă de producători care au realizat și primele piese și nu s-au întâlnit până acum. Videoclipul este regizat de către SAN și a fost filmat pe litoralul Mării Negre. Fără filtre, piesa reprezintă transpunerea sentimentelor celor mai pure, oneste, pe o linie melodică inedită, iar toată povestea are loc într-un spațiu idilic. Cu un stil inedit și un sound visător, proiectul aduce în același loc producători și compozitori care nu s-au întâlnit până acum, dar care vorbesc aceeași limbă – muzica. Human este o extensie a noastră, latura umană a fiecărui om. Întregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fără a le integra într-un stil muzical anume.

„Să-ți sincronizezi inima cu cei pe care-i iubești, e ideal! O piesă cu o identitate puternică, pe care o voi putea asculta și peste ani. A fost prima piesa care a fost compusă într-o manieră mai neobișnuită, înregistrarea vocii s-a făcut doar pe un beat fără armonie, după care am căutat acorduri la pian să se potrivească cu linia, ulterior a venit și solo-ul pe care l-am înregistrat din prima, l-am lăsat natural și fără efecte", declară Human.

PUBLICITATE
Comentarii