Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Hozier - Nina Cried Power ft. Mavis Staples

Vocea lui Hozier răsună pe noul EP "Nina Cried Power" de o săptămână deja, iar acum vedem şi o reprezentare vizuală a muzicii sale. Artistul a lansat videoclipul piesei care dă numele albumului, o colaborare cu Mavis Staples. Vă invităm să urmăriţi acest video în cadrul articolului.

Regia lui "Nina Cried Power" le aparţine lui Jon Hozier-Byrne şi Patrick Ryan. În acest material vizual apar atât Hozier, cât şi Mavis Staples şi 20 de artişti şi activişti care ascultă melodia pentru prima oară şi au diferite reacţii. Vedem prim planuri cu feţele lor şi trăim împreună cu ei emoţiile declanşate de muzică.

Clipul a debutat de fapt pe Facebook Live şi abia apoi pe YouTube. Melodia şi clipul sunt un tribut pentru toţi protestatarii şi activiştii secolului 20, iar creatorii săi încurajează publicul să doneze pentru acele cauze susţinute de cei din clip. Hozier a scris şi un mesaj special pe care l-a lansat împreună cu creaţia sa:

Sunt foarte mândru să vă prezint videoclipul pentru "Nina Cried Power", regizat de Jon Hozier-Byrne şi Patrick Ryan. Melodia este menită ca o notă de mulţumire pentru spiritul şi moştenirea protestului; pentru artiştii care au integrat în munca lor vigoarea nemulţumirii şi o reflexie a importanţei acelei tradiţii în contextul drepturilor şi vieţilor de care ne bucurăm azi.

Speranţa mea este ca şi acest clip să fie o reflexie de gen. Irlanda a suferit schimbări socio-culturale, care vor fi spre binele generaţiilor următoare. Suntem martori la apariţia unei noi Irlande, care se trezeşte la viaţă. O naţiune mai dechisă, mai blândă. Acest videoclip este o încercare de a le aduce recunoaştere celor care au luptat pentru această nouă Irlanda şi care mă inspiră în continuare.

"Nina Cried Power" este un single extras de pe EP-ul cu acelaşi nume, lansat de artist pe 5 septembrie. Este primul său release din 2014 încoace, atunci când sosea LP-ul de debut multi premiat.

Între timp irlandezul se pregăteşte de o serie de concerte nord americane, majoritatea deja sold out. Tânărul de 28 ani este fiul unui cântăreţ blues şi resimţim asta în opera sa.

Citește mai multe despre Hozier
Videoclipuri cu Hozier
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE