Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Hozier - Movement

Hozier a revenit după ultimul său EP, cu o piesă nouă, "Movement", care primeşte un videoclip cu coregrafii complexe. Nu este o coincidenţă pentru că protagonistul clipului este unul dintre cei mai buni dansatori de balet ai tuturor timpurilor, Sergei Polunin. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Movement" este o piesă lentă şi întunecată, animată de sample-uri ce amintesc de "Heligoland" de la Massive Attack. Câteva clap-uri leneşe şi o percuţie în surdină îi însoţesc şoaptele lui Hozier, care picură miere întunecată în urechile ascultătorilor. Polunin joacă un rol dublu şi se duelează cu el însuşi, într-un dance battle care din frământare internă devine o serie de mişcări de dans complexe.

Greu de crezut că au trecut deja 4-5 ani de când Andrew Hozier-Byrne a lansat mega hitul "Take me to Church", devenind instant un star al muzicii actuale. Melodia a devenit un hit al radiourilor şi serviciilor de streaming, a primit o nominalizare la Grammy şi i-a crescut cota artistului. După ce s-au calmat apele şi s-au încheiat turneele, Hozier a început să compună din nou.

Ne-a răsfăţat cu un EP nou cu câteva luni în urmă, "Nina Cried Power" având un puternic mesaj politic şi social. E vorba despre protestul prin muzică, evidenţiat şi de colaborarea cu Mavis Staples pe piesa titulară de pe album. Pentru a promova cel mai nou EP al său, Hozier a anunţat un turneu european cu multiple opriri. În luna decembrie va avea multe opriri în Scoţia şi Irlanda.

Odată cu "Movement" aflăm şi că artistul irlandez a finalizat un nou album, care se va lansa în 2019. Judecând după acest prim release este din nou o colecţie de poveşti întunecate, voci bine modulate şi vocalize lungi şi dureroase.

Videoclipul cel nou este regizat de către Chris Barrett şi Luke Taylor. Colaborarea dintre Hozier şi Sergei Polunin a luat naştere, după ce artistul irlandez a văzut cum dansează rusul pe muzica sa. În ultimul an balerinul a prins câteva roluri mari la Hollywood, în pelicule precum "Red Sparrow" sau alături de Johnny Depp în "Murder on the Orient Express". În această iarnă îl veţi putea vedea în cea mai nouă versiune de "Spărgătorul de Nuci" de la Disney.

Citește mai multe despre Hozier
Videoclipuri cu Hozier
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE