Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Hozier - Jackie And Wilson

Hozier a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Jackie And Wilson”. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al artistului irlandez.

Hozier continuă promovarea primului său album prin lansarea unei nou videoclip, "Jackie And Wilson". Vizualul a fost produs Gavin Muddiman și include pasaje video din cadrul turneului său.

Artistul irlandez ajuns în categoria ”mainstream” datorită piesei ”Take Me To Church” susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva muzicianului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

„Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album.”

În ce privește tematica pieselor de pe primul său album, lansat în septembrie 2014, Hozier recunoaște că în mare compozițiile sale sunt „nerușinat de romantice”, dar că acest lucru a fost oarecum inevitabil. Primele iubiri din viața unui adolescent lasă urme adânci.

„Atunci când te îndrăgostești, totul moare. Te privești oarecum murind într-un mod extraordinar și observi cum într-o perioadă foarte scurtă de timp toate lucrurile în care credeai au dispărut. Spun asta în sensul unei experiențe de tipul moarte – renaștere.”

Citește mai multe despre Hozier
Videoclipuri cu Hozier
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE