Urmărește-ne în Social Media

Hozier - De Selby (Part 2)

Hozier a lansat videoclipul oficial al piesei "De Selby (Part 2)", extrasă de pe viitorul său album, "Unreal Unearth". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Hozier continuă să creeze o intrigă dulce în jurul viitorului său album, "Unreal Unearth". Cel mai recent demers în acest sens este lansarea videoclipului oficial pentru piesa "De Selby (Part 2)". Clipul este regizat de Wolf James și îl are ca protagonist pe actorul irlandez Domhnall Gleeson. El este prins într-o buclă temporală în care se ucide pe sine însuși, o imagine metaforică despre viață, moarte și experiența naturii umane.

Aceste tematici sunt preluate din cartea "The Third Policeman", scrisă de Flann O'Brien. Unul dintre personajele scrierii este De Selby, un om de știință și filosof excentric.

Potrivit lui Hozier, "De Selby (Part 2)" și-a ocupat locul în deschiderea albumului împreună cu prequel-ul său, părând un element muzical potrivit pentru a avansa în Cercurile Iadului care urmează să fie explorate în albumul "Unreal Unearth".

Materialul "Unreal Unearth" este programat de lansare pe 18 august și marchează al treilea album de studio al lui Hozier. LP-ul cu 16 piese conține "De Selby (Part 2)", "Unknown / Nth""Francesca""All Things End" și "Eat Your Young", alături de alte 11 melodii încă nelansate.

"Unreal Unearth" va ajunge la urechile fanilor atât în format digital, cât și în diferite configurații fizice -  vinil, CD și casetă.

Comentarii

Industria muzicala

Hozier a ajuns pentru dată pe locul 1 în topul Billboard cu "Too Sweet"

Hozier are motive de bucurie. Artistul s-a poziționat pentru prima dată pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 cu piesa "Too Sweet". Mai mult, este primul muzician irlandez care marchează această reușită de la Sinead O'Connor din anii '90.

Publicat

pe

Hozier - Unheard (Behind the EP)
Hozier - Unheard (Behind the EP) │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Hozier a ajuns pentru prima dată în vârful topului Billboard Hot 100 cu "Too Sweet", piesa care a devenit virală în toate colțurile internetului. După ce a debutat pe locul 5 și a urcat rapid pe locul 2, melodia înregistrează acum cel mai mare succes al artistului, depășindu-l pe cel din 2013 cu "Take Me to Church", care se poziționase pe locul 2.

Potrivit Billboard, reușita hit-ului "Too Sweet" reprezintă, de asemenea, prima dată când un artist irlandez și-a asigurat o melodie numărul 1 în Hot 100, de când Sinead O'Connor a realizat acest lucru în 1990 cu "Nothing Compares 2 U". De fapt, Hozier este doar al patrulea artist irlandez din istorie care a ajuns pe locul 1 în top, după O'Connor, U2 și Gilbert O’Sullivan.

La sfârșitului anului trecut, Hozier a mai avut o apariție în Billboard Hot 100, ce-i drept, nu la fel de spectaculoasă ca cea de acum. "Nothern Attitude", colaborarea sa cu Noah Kahan, a ajuns pe locul 37.

"Too Sweet" este extrasă de pe EP-ul "Unheard", un material compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe albumul de studio "Unreal Unearth", dar care meritau o expunere oficială.

În prezent, artistul de 34 de ani se află în plin turneu, cu show-uri în numeroase orașe din America de Nord, dar și la festivaluri precum Love Rocks NYC, Lollapalooza, Pilgrimage și All Things Go Music Festival.

AUDIO: Hozier - Too Sweet

Citește în continuare

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Unheard" - AUDIO

Hozier își răsfață ascultătorii cu o serie de piese nemaiauzite până acum pe care le-a lansat sub forma EP-ului "Unheard". Mai multe detalii despre acest material, precum și audiția melodiilor găsești în articol.

Publicat

pe

Copertă album Hozier "Unheard"
Copertă album Hozier "Unheard" │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Deși au trecut doar câteva luni de la cel mai nou album semnat Hozier, artistul irlandez mai are de spus câteva lucruri, muzical vorbind. Astfel, pe 22 martie, muzicianul a lansat "Unheard", un EP compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe "Unreal Unearth", dar care meritau o prezentare oficială.

"Vreau să vă mulțumesc sincer tuturor pentru dragostea și sprijinul pe care le-ați arătat în călătoria <<Unreal Unearth>> din ultimele luni. A fost o adevărată bucurie să împărtășesc muzica cu voi și să înțeleg cum aceste cântece au intrat în viețile voastre.

De asemenea, îmi face plăcere să anunț lansarea mai multor piese din sesiunile pentru album care nu au putut face parte din lansarea inițială. Acestea sunt cântece care ar fi putut ajunge în cercurile lăcomiei, limbo-ului, violenței și, respectiv, "ascensiunii" exterioare, dar nu au reușit din diferite motive. Mă bucur foarte mult că voi putea să le împărtășesc cu voi.

Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea voastră, sper că vă plac aceste melodii noi și aștept cu nerăbdare să ne vedem în curând la concertele viitoare!", a transmis Hozier.

Pe 18 august 2023, artistul a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului.

Ascultă EP-ul "Unheard":

Too Sweet

Wildflower and Barley

Empire Now

Fare Well

Citește în continuare