Urmărește-ne în Social Media

Hozier - De Selby (Part 2)

Hozier a lansat videoclipul oficial al piesei "De Selby (Part 2)", extrasă de pe viitorul său album, "Unreal Unearth". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Hozier continuă să creeze o intrigă dulce în jurul viitorului său album, "Unreal Unearth". Cel mai recent demers în acest sens este lansarea videoclipului oficial pentru piesa "De Selby (Part 2)". Clipul este regizat de Wolf James și îl are ca protagonist pe actorul irlandez Domhnall Gleeson. El este prins într-o buclă temporală în care se ucide pe sine însuși, o imagine metaforică despre viață, moarte și experiența naturii umane.

Aceste tematici sunt preluate din cartea "The Third Policeman", scrisă de Flann O'Brien. Unul dintre personajele scrierii este De Selby, un om de știință și filosof excentric.

Potrivit lui Hozier, "De Selby (Part 2)" și-a ocupat locul în deschiderea albumului împreună cu prequel-ul său, părând un element muzical potrivit pentru a avansa în Cercurile Iadului care urmează să fie explorate în albumul "Unreal Unearth".

Materialul "Unreal Unearth" este programat de lansare pe 18 august și marchează al treilea album de studio al lui Hozier. LP-ul cu 16 piese conține "De Selby (Part 2)", "Unknown / Nth""Francesca""All Things End" și "Eat Your Young", alături de alte 11 melodii încă nelansate.

"Unreal Unearth" va ajunge la urechile fanilor atât în format digital, cât și în diferite configurații fizice -  vinil, CD și casetă.

Comentarii