Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Hozier - Cherry Wine

Hozier a lansat videoclipul noului single ”Cherry Wine”. Regizat de Dearbhla Walsh, clipul atrage atenția asupra răspânditelor cazuri de violență domestică. Personajele din videoclip sunt interpretate de actorii Saoirse Ronan și Moe Dunford.

”Sunt mândru să îi am alături pe Saoirse Ronan, Moe Dunford și Dearbhla Walsh în realizarea acestui videoclip. Voi direcționa toate încasările din vânzarea single-ului către ONG-uri care luptă împotriva violenței domestice”, a anunțat Hozier pe pagina sa de Facebook.

Artistul irlandez a lansat piesa ”Cherry Wine” chiar de Valentine's Day, încercând cu acest prilej să atragă atenția asupra unor povești de cuplu mai puțin fericite. Single-ul este extras de pe albumul de debut al lui Hozier, lansat în septembrie 2014.

Ajuns în categoria ”mainstream” datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva muzicianului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

„Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album.”

Citește mai multe despre Hozier
Videoclipuri cu Hozier
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE