Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Hot Casandra - Feelings

Hot Casandra invită publicul din România să cunoască mai îndeaproape muzica formației, savurată deja în alte țări europene. Noul single al trupei se numește ”Feelings” și este promovat printr-un videoclip filmat în București.

Cu turnee pe întregul continent european și zeci de concerte în Marea Britanie, Hot Casandra aduce și în România stilul electronic power pop, lansând single-ul “Feelings”, o piesă optimistă prin linia melodică, ce prezintă un cuplu care trece prin stări de nostalgie și speranță.

Hot Casandra este un proiect în spatele căruia se află Paul Ballo, liderul si vocalistul trupei, ce a compus și piesa “Feelings”.

“Piesa a fost compusă de mine în stil fulger, în aproximativ 20 de minute. Pentru producție, creditele merg către colegii mei, Matei Vlad și George Simion, care mă ajută atât în studio, cât și în concerte. Multă lume ne spune că muzica noastră sună “ca afară”, deci cu piesa “Feelings” noi vrem să aducem electro pop-ul și în atenția românilor”.

Clipul, regizat de Mihai Lazăr, a fost filmat în București, într-un cadru urban, pe acoperișul unei clădiri centrale, “cu capul în nori”, exact cum sunt și personajele din clip.

Paul Ballo s-a simțit atras de muzică încă de la vârsta de 7 ani, în corul dirijat chiar de mama lui, soprana de opereta Bianca Ionescu, alături de care a și cântat piesa “Hold Me Tight”. Hot Casandra s-a remarcat mai întâi la nivel internațional, încă de la înfiintarea trupei în 2010, piesa “Operatic Female Having A Crack” fiind inclusă pe celebra compilație Buddha Bar XVII. Până să înființeze Hot Casandra, artistul a activat în trupele Go to Berlin, The Amsterdams și KUMM.

Citește mai multe despre Hot Casandra
Videoclipuri cu Hot Casandra
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE