Urmărește-ne în Social Media

Horia Brenciu - Sunt cine vreau să fiu

Horia Brenciu lansează un nou single, „Sunt cine vreau să fiu”. În videoclipul piesei, artistul a mers 40 de kilometri pe bicicletă. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Odată cu filmările pentru clipul noii sale piese, „Sunt cine vreau să fiu”, Horia Brenciu a descoperit și un nou antrenament, extrem de eficient, după cum recunoaște chiar el. „Revoluționarul procedeu sportiv Iura Luncașu bate orice dietă și întrece orice pilates, milates sau cum vreți să-i mai spuneți. Instrucțiuni: se compune o piesă, se sună un regizor, se aprobă un scenariu cu o bicicletă, se dă drumul la filmare și gata, țesuturile adipoase dispar ca prin minune”, povestește amuzat Horia Brenciu.

„Distanța dintre București și Brașov este de 168 de km. La filmările clipului <Sunt cine vreau să fiu> am parcurs pe bicicletă vreo 30. Dacă mai adaug și dublele filmate la Otopeni, Câmpina, Sinaia, Brașov și în drum spre Poiana Brașov, se fac... 40. Da, acesta este noul meu training, cu antrenorul visurilor voastre, Iura Luncașu”, continuă Horia.

Filmările pentru clip au fost însoțite de glume și voie bună, dar momentul în care a fost compusă această piesă a fost unul dificil. „În dimineața în care s-a născut <Sunt cine vreau să fiu> eram într-o stare sufletească deplorabilă. Nu contează motivele, erau nenumărate. Niciodată n-o să ducem lipsă de vești proaste sau momente ingrate”, își amintește Horia.

„Mă aflam în studio, alături de Vlad Popescu și Cristi Pascu (co-autorii piesei) și le-am zis că <Astăzi e rău...> Am continuat spunându-le că sunt foarte prost dispus și că nu cred că putem compune ceva pentru a fi ascultat de urechea umană. Vlad s-a întors către mine și mi-a zis <Dacă azi ți-e rău, poate mâine îți va fi bine...> Cred că au fost vreo 5 secunde de liniște în care ne-am dar seama că toată starea aceea proastă pe care o aveam se poate transforma în ceva bun, dar cu o condiție: doar dacă vrem noi. Doar dacă alegem noi să se întâmple asta și nu cădem pradă momentului greu. Felul în care a fost compusă această piesă este un bun exemlpu de revenire, de ridicare după o cădere morală. Trebuie să-ți găsești forța pentru a-ți transforma toată durerea într-o energie pozitivă”, crede cu tărie Horia.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5