Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Horia Brenciu & Delia - Inima nu vrea

Chiar dacă "Inima nu vrea", Horia Brenciu și Delia au realizat o colaborare de efect. Videoclipul noului single a fost regizat de Bogdan Daragiu, piesa fiind compusă de Horia împreună cu Marius Vaduva. "Inima nu vrea" este prima melodie extrasă de pe discul “40+”, al lui Horia Brenciu.

""Inima Nu Vrea" este prima piesa pe care v-o prezint de pe noul album si este primul duet pe care l-am realizat cu Delia. "Inima Nu Vrea" va fi lansată în luna septembrie! Dacă înregistările s-au produs cu atâtea zâmbete și îmbrățișări, vă dați seama cum va suna produsul final? ;-)", a scris Horia Brenciu în descrierea teasr-ului care anunță noul single.

Videoclipul piesei "Inima Nu Vrea" a întârziat puțin, însă așteptarea prelungită a fost una care a condimentat și mai mult suspansul, duetul dintre Horia și Delia fiind pe lista celor mai sonore lansări din toamna aceasta. Cu șarm și senzualitate, cei doi artiști se completează reciproc, "Inima Nu Vrea" punând în valoare vocile amândurora.Aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, la doar câteva minute de la postarea videoclipului pe canalul de YouTube, cei doi primind felicitări pentru această colaborare.

Piesa "Inima Nu Vrea" este compusă de Horia Brenciu împreună cu Marius Vaduva, versurile fiind semnate de Luisa Luca Minelli. Acesta este primul extras de pe noul album al lui Horia Brenciu, “40+”, ce va fi disponibil din 24 octombrie la toate chioșcurile de ziare, împreună cu Gazeta Sporturilor.

Povestea unui album nou: Horia Brenciu - “40+

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vdk8xMfGW9Y&w=600]

 

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria Brenciu
Videoclipuri cu Delia MatacheHoria Brenciu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE