Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Horia Brenciu & Delia - Inima nu vrea

Chiar dacă "Inima nu vrea", Horia Brenciu și Delia au realizat o colaborare de efect. Videoclipul noului single a fost regizat de Bogdan Daragiu, piesa fiind compusă de Horia împreună cu Marius Vaduva. "Inima nu vrea" este prima melodie extrasă de pe discul “40+”, al lui Horia Brenciu.

""Inima Nu Vrea" este prima piesa pe care v-o prezint de pe noul album si este primul duet pe care l-am realizat cu Delia. "Inima Nu Vrea" va fi lansată în luna septembrie! Dacă înregistările s-au produs cu atâtea zâmbete și îmbrățișări, vă dați seama cum va suna produsul final? ;-)", a scris Horia Brenciu în descrierea teasr-ului care anunță noul single.

Videoclipul piesei "Inima Nu Vrea" a întârziat puțin, însă așteptarea prelungită a fost una care a condimentat și mai mult suspansul, duetul dintre Horia și Delia fiind pe lista celor mai sonore lansări din toamna aceasta. Cu șarm și senzualitate, cei doi artiști se completează reciproc, "Inima Nu Vrea" punând în valoare vocile amândurora.Aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, la doar câteva minute de la postarea videoclipului pe canalul de YouTube, cei doi primind felicitări pentru această colaborare.

Piesa "Inima Nu Vrea" este compusă de Horia Brenciu împreună cu Marius Vaduva, versurile fiind semnate de Luisa Luca Minelli. Acesta este primul extras de pe noul album al lui Horia Brenciu, “40+”, ce va fi disponibil din 24 octombrie la toate chioșcurile de ziare, împreună cu Gazeta Sporturilor.

Povestea unui album nou: Horia Brenciu - “40+

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vdk8xMfGW9Y&w=600]

 

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria Brenciu
Videoclipuri cu Delia MatacheHoria Brenciu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE