Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Hoodie Allen ft. Ed Sheeran - All About It

Ed Sheeran cântă hip hop în noul videoclip "All About It", lansat de rapper-ul american Hoodie Allen. Clipul umoristic este regizat de Jackson Adams.

Ed Sheeran continuă să surprindă publicul. După videoclipul "Thinking Out Loud", ce a mers direct în inimile romanticilor de pretutindeni, artistul britanic trece la o abordare umoristică. În clipul "All About It" realizat pentru noul single al lui Hoodie AllenEd Sheeran ne arată cât de bine se poate descurca și cu rimele, intervențiile sale pe partea de rap venindu-i ca o mănușă.

Rapper-ul american Hoodie Allen, pe numele real Steven Adam Markowitz, cântă din 2009, însă albumul său de debut a fost lansat recent, în octombrie 2014. "People Keep Talking" a debutat pe poziția a 2-a în topul US Rap și pe poziția a 8-a în topul Billboard 200, indicând un viitor promițător pentru tânărul în vârstă de 26 de ani.

Ed Sheeran a lansat anul acesta albumul ”X”, ce a fost dublu certificat cu platină, înregistrând vânzări de peste 600.000 de copii. Artistul s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200.

Citește mai multe despre Ed SheeranHoodie Allen
Videoclipuri cu Ed SheeranHoodie Allen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE