Urmărește-ne în Social Media

Holy Molly x Tata Vlad - Plouă

Holy Molly, artista cunoscută grație pieselor "Twinkle Twinkle" și "C'est la vie" lansează primul single în colaborare cu Tata Vlad. Melodia se numește ”Plouă” și este acompaniată de un videoclip filmat în Barcelona.

""Plouă" este prima mea piesă în română după ani de zile. Cumva simt că mă întorc acasă, unde totul e din suflet și fără filtru. Și ce modalitate mai bună de a-ți face debutul decât alături de cel mai titrat rapper din România? Colaborarea cu Tata Vlad este o onoare. Este un om minunat, un artist complet care s-a dedicat acestui proiect întru totul și pentru asta îi sunt veșnic recunoscătoare", a declarat Holy Molly.

"Prima mea piesă de dragoste și asta cred că spune multe. O artistă în adevăratul sens al cuvântului și o echipă de nota 11 în spatele nostru au dus la o piesă și un clip foarte speciale pentru mine, și sper că și pentru fanii de muzică din România. Mulțumesc Holy Molly și Global Records pentru apel!", a spus Tata Vlad.

Piesa a fost compusă în unul din camp-urile de creație Global Records de către Florian Rus, Holy Molly, Alex Cotoi și Alexandru Radu (Chopin), în timp ce Tata Vlad și-a scris și înregistrat strofa în studioul său. Clipul a fost realizat de Isabella Szanto și filmat în Barcelona.

Holy Molly este cântăreață, compozitoare și actriță. Cu lansări precum „Shot A Friend", „C'est La Vie", „Twinkle Twinkle" și „Menage A Trois", artista a cucerit topurile de radio din Centrul și Estul Europei, dar și cele mai importante playlisturi Dance de pe Spotify.

Tata Vlad, membru fondator B.U.G. Mafia, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători din România. A acceptat propunerea de a lucra cu Holy Molly pentru "Plouă" de când a ascultat prima oara varianta demo a piesei.

PUBLICITATE
Comentarii