Urmărește-ne în Social Media

Holy Molly x Shanguy - C’est la Vie

Holy Molly a lansat în colaborare cu Shanguy o piesă de club, intitulată "C’est la Vie". Single-ul vorbește despre solidaritatea dintre femeile care au suferit decepții în dragoste.

Compusă inițial într-un camp de creație de către Holy Molly și unii dintre cei mai talentați compozitori și producători români și finalizată alături de Shanguy, piesa "C’est la Vie" spune povestea unei relații de iubire dăunătoare.

Holly Molly: "Nu încurajez infidelitatea, dar nici nu o pot judeca"

"A trecut ceva timp de la ultima mea poveste scrisă, cu personaje reale și întâmplări care să aibă un deznodământ simplu: Asta este viața, iar faptul că noi reușim să trecem peste anumite întâmplări neplăcute reprezintă cea mai bună terapie pe care o putem avea pentru a ne vindeca de rănile trecutului.

Nu încurajez infidelitatea, dar nici nu o pot judeca. În momentul în care am decis să avem această colaborare, atât eu, cât și Shanguy, ne-am întrebat: oare de ce nu am putea să facem o piesa în care să vorbim despre vinovăția bărbatului infidel? O piesă despre cum femeile aflate într-o astfel de situație, se susțin reciproc și reușesc să vadă dincolo de frustrarea momentului.

Legat de partea în limba franceză, trebuie să recunosc că am fost extrem de pasionată de această limbă încă din școala generală, chiar dacă eram un elev care prefera să râdă cu colegii decât să fie atent la lecție. Shady a reprezentat un real ajutor pentru mine în tot acest proces și nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru această colaborare. Deci, fără alte cuvinte în plus, C'EST LA VIE!" – ne spune Holy.

Videoclipul piesei, chiar dacă abordează un subiect serios, reușește să transmită veselia celor trei artiști. Echipa din spatele videoclipului este una tânără și extrem de talentată, fiind formată din: Quba – director, David Mogan – directorul de imagine, de producția finală ocupându-se Loops Production.

Holy Molly este una dintre cele mai versatile artiste ale momentului. Pe lângă talentul actoricesc și acela de a compune, tânăra artistă știe să cânte la mai multe instrumente, printre care pian și chitară.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6