Urmărește-ne în Social Media

Holy Molly - Watch me

După succesul avut cu primul single în limba română lansat alături de Tata Vlad, Holy Molly revine cu o piesă în limba engleză, intitulată "Watch me". Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Cristina Poszet și Andra Marta.

"Watch me" a fost scrisă și compusă de RØRY, cunoscută pentru colaborări mari precum cele cu Post Malone (Sam Feldt), Rebecca Anne Tello, James Alexander Christos Hajigeorgiou, alături de Holy Molly și colaboratorul ei frecvent - Marius Dia.

""Watch me" este plin de culoare, e un imn al încrederii în sine și al atitudinii. Mi-a plăcut enorm să lucrez la acest proiect și sunt extrem de încântată să vă arăt această nouă versiune a lui Holy Molly. Una plină de încredere, glam și strălucire. Sper să vă placă!" - Holy Molly

Holy Molly este cântăreață, compozitoare și actriță. Cu lansări precum "Shot A Friend", "C'est La Vie", "Twinkle Twinkle" și "Menage A Trois", artista a cucerit topurile de radio din Centrul și Estul Europei, dar și cele mai importante playlisturi Dance de pe Spotify.

În luna martie, artista a lansat primul ei single în limba română alături de rapper-ul Tata Vlad, piesa "Plouă". Single-ul a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED