Urmărește-ne în Social Media

Holy Molly x LIZOT - Sunday Night

Holy Molly si LIZOT colaborează din nou pentru "Sunday Night", o piesa ce vorbește despre libertatea pe care o simți oricând ești alături de prieteni. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Continuând o serie de lansări de success ale artistei, printre care se numără piese precum "Twinkle, Twinkle", "Shot a Friend" (No. 1 Polonia), și "Watch Me", precum și succesul național cu piesa "Plouă", care a dominat topurile radio, Holy Molly revine cu un nou single, a treia colaborare cu duo-ul german LIZOT.

Piesa a fost scrisă chiar de Holy Molly, alături de colaboratorii ei frecvenți: Marius Dia, David Ciente și Alex Parker. De producție s-au ocupat LIZOT, împreună cu Alex Parker și David Ciente.

"<<Sunday Night>> e menită să te facă să simți că vară poate fi în orice perioadă a anului. E despre ceea ce te face să te simți liber, că poți să petreci alături de prietenii tăi până dimineața, oricând. Colaborarea cu LIZOT mă bucură enorm, mai ales că am mai lucrat înainte împreună și știam cât de bine ne potrivim în munca pe care o depunem. Noi facem muzică pentru că asta ne face fericiți și vrem ca tot publicul nostru să resimtă această stare prin piesele pe care le lansăm. Am trecut cu toții prin doi ani extrem de solicitanți, mai ales la nivel psihologic. Cred că am simțit foarte tare nevoia să mă eliberez, să cânt despre fericire, să mă reconectez cu partea nebună din mine. Sper să vă facă să dansați, indiferent dacă e duminică seara la party sau luni dimineața la birou", a declarat Holy Molly.

"Sunday Night" se bucură și de un videoclip pe măsură, care scoate în evidență unicitatea artistei. Muzica i-a întors lumea cu susul în jos, iar Holy Molly ne demonstrează asta la propriu. Videoclipul piesei o înfățișează pe artistă stând cu capul în jos, agățată de o bară înaltă de trei metri - pentru a crea efectul de upside down în mod natural. Deși a fost o scenă periculoasă și plină de suspans, Holy Molly a dovedit că nimic nu îi stă în cale pentru a-și împlini viziunea artistică.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul "Shot a Friend" i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia.

După succesul internațional avut cu "Menage a Trois", "Back to her", "Twinkle Twinkle", "Shot a friend", artista a lansat hit-ul "Plouă", alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. La fel, cel mai recent single al artistei - "Watch Me" - a reușit să fie prezent în Top 10 Radio Airplay Romania săptămâni la rând.

LIZOT este un duo format din producătorul german Max Kleinschmidt și DJ-ul Patrick Art, înființat în 2015. "Weekend" este unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale duo-ului german care a reușit să adune peste 120 de milioane de streamuri, câștigând șapte discuri de aur și patru de platină. La sfârșitul anului 2019, LIZOT a lansat "Menage A Trois" în colaborare cu Holy Molly și s-a dovedit un hit dance internațional, cumulând peste 50 de milioane de stream-uri. LIZOT au devenit rapid un duo de succes în țările europene, având în total milioane de ascultări și vizualizări.

Comentarii

Muzică nouă

Holy Molly și Zodier au lansat piesa "Fericit" - AUDIO

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa "Fericit" - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care strălucește cu o lumină ce pare să nu se stingă niciodată. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Holy Molly & Zodier - Fericit
Holy Molly & Zodier - Fericit │ FOTO: captură YouTube

Piesa "Fericit" a fost scrisă de Zodier, Adrian Iordan, Alexandru Turcu și Dan Ionescu. Producția a fost realizată de Adrian Iordan și Alexandru Turcu.

Holy Molly cucerește prin vocea sa plină de emoție, transmitând fiecare sentiment cu o sinceritate tulburătoare, în timp ce Zodier creează un cadru sonor care amplifică fiecare puls al acestei iubiri arzătoare. Versurile conturate de Zodier vorbesc despre o legătură care transcende timpul și spațiul, o iubire care nu se teme de provocări și obstacole, ci le înfruntă cu determinare și pasiune.

AUDIO: Holy Molly & Zodier - Fericit

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum "Shot a friend", "Menage a Trois", "Back to her" și "Twinkle Twinkle" i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, și "Totul meu", melodie alături de ADI.

Anul trecut, Holy Molly a lansat "Liliac", EP-ul său de debut. Materialul vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici.

Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, Zodier a început să scrie propriile versuri, trimițându-i-le apoi lui The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

Piesa sa de debut, "Albastru răsărit", fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Mirciulică" și s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat "Mă auzi?". "La sacou", melodia lansată în colaborare cu YUKA, a ocupat poziții fruntașe în topurile radio, dar și numeroase utilizări pe Instagram și TikTok.

RECOMANDARE: Povestea lui Zodier: "Momentul voce-chitară în industria comercială de muzică românească nu a murit"

Citește în continuare