Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Holograf - De câte ori să te iubesc

Holograf a lansat videoclipul noului single ”De câte ori să te iubesc”. Piesa este compusă de Dan Bittman iar regia clipului este semnată de Alex Ceaușu. În rolurile principale din videoclip sunt Ada Condeescu, Adi Nartea și Radu Beligan.

De câte ori să te iubesc” este noul single al trupei Holograf, lansat în matinalul de la Europa FM. Compoziția și versurile piesei sunt semnate de Dan Bittman, pentru videoclip formația colaborând cu regizorul Alex Ceaușu și o serie de invitați speciali: Ada Condeescu, Adi Nartea și Radu Beligan.

“Am convins-o pe Ada Condeescu să vină și să ne ajute și este foarte expresivă în videoclip, o să vedeți. Și l-am convins pe Radu Beligan, fraților, să vină la 97 de ani pe care-i face anul ăsta să filmeze pentru noi. La finalul clipului este o apariție care îți ia pulsul și inima, îți taie răsuflarea”, a povestit Dan Bittman într-un interviu acordat Vibe FM.

Piesa ”De câte ori să te iubesc” vorbește despre o relație în care dragostea, deși este mărturisită constant de către bărbat, nu ajunge a fi credibilă niciodată pentru femeie. Melodia este un mărțișor muzical oferit de trupă fanilor Holograf.

Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu  Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărui nume este sinonim cu elita rock-ului românesc. O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea”, a spus Radu Beligan.

Am fost tare entuziasmată când am primit invitaţia să joc în noul videoclip Holograf. Piesa mi-a plăcut din prima clipă şi cu siguranţă va fi un mare succes! Şi, aşa cum mă aşteptăm, a fost o filmare la care am râs enorm, nici că se putea altfel cu şarmul şi umorul băieţilor de la Holograf!”, a mărturisit Ada Condeescu.

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE