BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Holograf - Dă-mi iubirea ta

Holograf a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Dă-mi iubirea ta", un single romantic şi primăvăratic. Clipul spune povestea a doi îndrăgostiţi, înlănţuiţi în dans, certându-se, împăcându-se şi împărţind şi bune şi rele.

Melodia combină solo-uri de chitară cu vocea răsunătoare a lui Dan Bittman şi vocalize ale membrilor Holograf. Cu un refren catchy şi un beat de R&B/pop, piesa combină elemente din baladele Holograf cu sample-uri moderne.

"Dă-mi iubirea ta" este regizat de către Dan Petcan, care a colaborat cu artişti precun Andra, Alb/Negru, Bere Gratis sau Sarmalele Reci. A regizat şi seriale TV, precum "Gogomanii" de pe Antena 1 sau "Varză TV" de pe Kanal D. Dansatorii din clip sunt Raluca Dura şi Mircea Vlad, exprimând în mişcări de dans o poveste de dragoste pasională.

Lansarea acestui clip a avut loc simultan cu concertul "Vedere de la Costineşti", organizat la Sala Palatului, în Bucureşti. Conceptul evenimentului este de revenire în perioada vacanţelor la mare, în perioada fericită şi liberă a celor 5 membri Holograf. Aceştia îşi amintesc de cântări la chitară pe plajă şi momente speciale la lumina focului de tabără, care au inspirat o sumedenie de melodii apoi.

"Vedere de la Costineşti" a avut prima reprezentaţie în Bucureşti şi va ajunge şi la Constanţa pe 26 martie, la Craiova pe 29 martie şi la Braşov pe 31 martie. Va poposi şi în Iaşi pe 4 aprilie.

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE