Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Holograf - Dă-mi iubirea ta

Holograf a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Dă-mi iubirea ta", un single romantic şi primăvăratic. Clipul spune povestea a doi îndrăgostiţi, înlănţuiţi în dans, certându-se, împăcându-se şi împărţind şi bune şi rele.

Melodia combină solo-uri de chitară cu vocea răsunătoare a lui Dan Bittman şi vocalize ale membrilor Holograf. Cu un refren catchy şi un beat de R&B/pop, piesa combină elemente din baladele Holograf cu sample-uri moderne.

"Dă-mi iubirea ta" este regizat de către Dan Petcan, care a colaborat cu artişti precun Andra, Alb/Negru, Bere Gratis sau Sarmalele Reci. A regizat şi seriale TV, precum "Gogomanii" de pe Antena 1 sau "Varză TV" de pe Kanal D. Dansatorii din clip sunt Raluca Dura şi Mircea Vlad, exprimând în mişcări de dans o poveste de dragoste pasională.

Lansarea acestui clip a avut loc simultan cu concertul "Vedere de la Costineşti", organizat la Sala Palatului, în Bucureşti. Conceptul evenimentului este de revenire în perioada vacanţelor la mare, în perioada fericită şi liberă a celor 5 membri Holograf. Aceştia îşi amintesc de cântări la chitară pe plajă şi momente speciale la lumina focului de tabără, care au inspirat o sumedenie de melodii apoi.

"Vedere de la Costineşti" a avut prima reprezentaţie în Bucureşti şi va ajunge şi la Constanţa pe 26 martie, la Craiova pe 29 martie şi la Braşov pe 31 martie. Va poposi şi în Iaşi pe 4 aprilie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE