Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Holograf - Bine ai venit în viața mea

Holograf a lansat videoclipul noului single ”Bine ai venit în viața mea”. Melodia vorbește despre o nouă șansă în găsirea iubirii.
Urmărește-ne pe

Bine ai venit în viața mea” este una dintre noile piese de pe albumul pregătit de Holograf pentru această toamnă, „Life Line”. Potrivit lui Mugurel Vrabete, versurile melodiei vorbesc despre o nouă șansă în găsirea dragostei.

Acest mesaj este sugerat vizual și în videoclipul „Bine ai venit în viața mea”. Regizat de Alex Ceaușu, clipul are ca personaje principale două păpuși din paie, însuflețite de iubirea pe care ajung să și-o poarte reciproc. Scenariul este o metaforă frumos construită pentru ideea de revenire la viață prin forța iubirii, sfidând chiar imposibilul.

În rolurile păpușilor sunt actorii Letiția Vlădescu și Alex Ifimov, cadrele în care povestea de iubire se înfiripă fiind filmate pe o miriște de lângă Corbeanca.

”'Bine ați venit în viața noastră' este noul nostru single pe care vi-l dedicăm din suflet! Like and share it to the world!”, a scris formația Holograf pe pagina de Facebook.

Noul disc Holograf, ce include piesa „Bine ai venit în viața mea”, va fi lansat în cadrul concertelor de la Sala Polivalentă pe 14 și 15 noiembrie 2015. Materialul „Life Line” va conține 4 piese noi, melodii reimprimate (“Mafia”, “Sunt un balcanic”), 2 bonusuri și o înregistrare instrumentală.

După mai bine de 30 de ani de activitate a formației, Holograf  își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bas).

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE