Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Holograf - Bine ai venit în viața mea

Holograf a lansat videoclipul noului single ”Bine ai venit în viața mea”. Melodia vorbește despre o nouă șansă în găsirea iubirii.

Bine ai venit în viața mea” este una dintre noile piese de pe albumul pregătit de Holograf pentru această toamnă, „Life Line”. Potrivit lui Mugurel Vrabete, versurile melodiei vorbesc despre o nouă șansă în găsirea dragostei.

Acest mesaj este sugerat vizual și în videoclipul „Bine ai venit în viața mea”. Regizat de Alex Ceaușu, clipul are ca personaje principale două păpuși din paie, însuflețite de iubirea pe care ajung să și-o poarte reciproc. Scenariul este o metaforă frumos construită pentru ideea de revenire la viață prin forța iubirii, sfidând chiar imposibilul.

În rolurile păpușilor sunt actorii Letiția Vlădescu și Alex Ifimov, cadrele în care povestea de iubire se înfiripă fiind filmate pe o miriște de lângă Corbeanca.

”'Bine ați venit în viața noastră' este noul nostru single pe care vi-l dedicăm din suflet! Like and share it to the world!”, a scris formația Holograf pe pagina de Facebook.

Noul disc Holograf, ce include piesa „Bine ai venit în viața mea”, va fi lansat în cadrul concertelor de la Sala Polivalentă pe 14 și 15 noiembrie 2015. Materialul „Life Line” va conține 4 piese noi, melodii reimprimate (“Mafia”, “Sunt un balcanic”), 2 bonusuri și o înregistrare instrumentală.

După mai bine de 30 de ani de activitate a formației, Holograf  își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bas).

Citește mai multe despre Holograf
Videoclipuri cu Holograf
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE