Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Hilary Duff - Chasing The Sun

După o pauză de 7 ani de la ultimul său album, "Dignity", Hilary Duff s-a întors, spre încântarea fanilor muzicii pop din anii 2000. Single-ul care sparge gheața se numește "Chasing The Sun" și este, după cum indică și titlul, o piesă de vară.

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" este primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia este compusă în colaborare cu Colbie Caillat, Jason Reeves și Toby Gad.

""Chasing The Sun" este o piesă light, de vară, care sper să-i ajute pe oameni să se relaxeze", a declarat Hilary.

Piesa "Chasing The Sun" poate fi achizițioantă deja de pe iTunes la prețul de 0.99 dolari. Single-ul este extras de pe un nou album, ce va fi lansat în toamna acestui an sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Citește mai multe despre Hilary Duff
Videoclipuri cu Hilary Duff
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE