Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Hilary Duff - Chasing The Sun

După o pauză de 7 ani de la ultimul său album, "Dignity", Hilary Duff s-a întors, spre încântarea fanilor muzicii pop din anii 2000. Single-ul care sparge gheața se numește "Chasing The Sun" și este, după cum indică și titlul, o piesă de vară.
Urmărește-ne pe

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" este primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia este compusă în colaborare cu Colbie Caillat, Jason Reeves și Toby Gad.

""Chasing The Sun" este o piesă light, de vară, care sper să-i ajute pe oameni să se relaxeze", a declarat Hilary.

Piesa "Chasing The Sun" poate fi achizițioantă deja de pe iTunes la prețul de 0.99 dolari. Single-ul este extras de pe un nou album, ce va fi lansat în toamna acestui an sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Citește mai multe despre Hilary Duff
Videoclipuri cu Hilary Duff
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE