Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Hilary Duff - All About You

Hilary Duff a lansat videoclipul noului single "All About You". Piesa este extrasă de pe albumul de revenire al artistei, ce încheie o pauză discografică de 7 ani. Clipul regizat de Hannah Lux Davis are o tematică western și include câteva momente de coregrafie.

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

"Chasing The Sun" a fost primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia cu un aer light, ce ar fi trebuit să-i relaxeze pe ascultători, nu a reușit să intre în topurile iTunes și Billboard, chiar dacă videoclipul piesei a strâns în doar câteva zile peste 12 milioane de vizualizări.

Hilary Duff nu s-a lăsat însă descurajată, ci a trecut la următorul single, "All About You". Piesa a avut premiera recent în cadrul galei Teen Choice Awards, fiind lansată la scurtă vreme și în mediul online.

Spre deosebire de melodia anterioară, "All About You" este mai dansantă, având un sound diferit față de piesele de pe primele sale albume.

"Piesa este puțin obraznică, de sezon și cu un stil diferit", a anunțat Hilary Duff pe pagina de Facebook.

Single-ul "All About You" este extras de pe un nou album, ce va fi lansat sub egida RCA Records. Titlul discului nu a fost dezvăluit încă, însă fanii au fost anunțați că printre colaboratorii săi se numără și Ed Sheeran. Noile piese vor avea influențe din zonele indie, alternativ și dance.

Citește mai multe despre Hilary Duff
Videoclipuri cu Hilary Duff
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE